Connect with us

Featured

Tajne vinove loze – OTKRIVAMO: Hoće li Marko i Anja OSTATI ZAJEDNO? Da li je Anja VUKOVA ĆERKA?

Published

on

Serija “Tajne vinove loze” za kratko vreme je osvojila srca publike. Sjajna melodrama reditelja Dejana Karaklajića odličnim rejtingom potvrdila je jednu veliku istinu. Telenovele su se vratile na male domaće ekrane u velikom stilu. I publika je oduševljena.

 Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

Da li su se gledaoci zasitili agresivnijeg i mračnijeg tempa kojim je odisala domaća TV produkcija prethodnih godina saznaćemo uskoro. Već sa premijerom nove sezone serije “Južni vetar” koja nas očekuje, nadamo se – uskoro.

Pročitajte još ŠOK – IGRA SUDBINE: VUKAŠIN ima ŽENU! A evo i KO je ONA! Iznenadićete SE!

Do tada za TV zabavu postaraće se dve odlične telenovele – “Igra sudbine” i “Tajne vinove loze”.

Pročitajte još Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

U ovoj drugoj, pored ljubavne priče Vere i Vuka, koje su odlično dočarali Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, veliku pažnju privukla je i romansa koja se odvija u podmlatku. Naravno, tu mislimo na Marka i Anju (Marko Vasiljević i Vanja Nenadić).

Pročitajte još Višnja iz serije IGRA SUDBINE konačno RAZJASNILA veliku ZABUNU! A evo o ČEMU JE REČ! Sad je SVE JASNO!

Taman što su Verina i Vukova deca dozvolila da se među njima razviju simpatije i razbukta strast, usledio je hladan tuš. Marko saznaje da je on Vukov sin. U šoku shvata da se njegov život menja iz korena. U jednoj od narednih epizoda, on će tu strašnu istinu otkriti i Anji. Ona će ostati u šoku.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović se pojavila u kvizu SLAGALICA i iznenadila SVE! Pogledajte KAKO!

Ipak, kako je reč o melodrami, a njima prava ljubav nema cenu, verujemo da će se uskoro dogoditi ogroman obrt. Neće scenaristi “Tajne vinove loze” dozvoliti da vatra između Marka i Anje tek tako utihne. Hoće li se na kraju ispostaviti, ipak, da Anja NIJE Vukova biološka ćerka? I ako nije, onda se postavlja pitanje – čija?

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Hoće li se snimati DRUGA SEZONA serije TAJNE VINOVE LOZE?

Istina, na taj način rešila bi se prepreka da njih dvoje budu zajedno, ali ostalo bi otvoreno jedno veliko pitanje.  Sa kime je to Vukova supruga začela Anju? Ko je njen otac?

Foto Promo

Advertisement