Connect with us

TV

Vikend sa ćaletom – 4. epizoda: Kašika ide na LEČENJE na Kubu. Šta će biti sa Ognjenom?

Published

on

“Vikend sa ćaletom” je sedmodelna serija, nastala od istoimenog filma reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića. Glavne uloge tumače Nenad Jezdić, kao Kašika, Branislav Bane Vidaković u ulozi Bate Konja i Vasa Vraneš kao Kašinkin sin Ognjen.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze: TOP 4 teorije KO JE UBIO TEODORU – Zoran, Vuk, Paun ILI…

Kašika se oporavlja u bolnici. Odlučuje da Ognjena, ipak, vodi na čas klavira. Kako su svi termini probijeni i nikoga nema u muzičkoj školi, Kašika dovodi Ognjenu učiteljicu klavira na noge.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA! Još jedan POZNATI srpski glumac oboleo OD KORONE! Šokiraćete se kad vidite o KOME JE REČ!

Na partiju odluči i da organizuje zajedničko krštenje za Ogija i sebe. Kum će biti Bata Konj.

Tokom poslepodnevnog partija na bazenu, Ognjen upoznaje super zvezdu srpskih televizijskih serija, Cojleta.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 20: Ivan i Kristina planiraju zajedno da POBEGNU! Žuti je rešio – UBIĆE Vuka!

Na partiju, Kašika svojim najbližim saradnicima obznanjuje da ide na lečenje na Kubu. Određuje i ko će za to vreme  voditi poslove.

Siže serije: Kašika je sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi. On žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! SOFIJA živela U PRIKOLICI na PARKINGU! A danas juri BOGATAŠE! Evo sa kime je bila PRE LUKE I ALEKSE!

Nije ga viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku. Sada Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici. Istovremeno nastoji da iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju. On iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće. U nekoliko dana želi da mu isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje. Istovremeno, Kašika pokušava da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest.

Ostale uloge u seriji “Vikend sa ćaletom” igraju: Miodrag Krstović, Jelena Đukić, Katarina Radivojević, Ana Radović, Marko Gvero, Zoran Vukajlović, Aleksandra Alač, Svetlana Bojković, Boris Milivojević, Miljan Davidović…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement