Connect with us

Featured

ŠOK! SOFIJA živela U PRIKOLICI na PARKINGU! A danas juri BOGATAŠE! Evo sa kime je bila PRE LUKE I ALEKSE!

Published

on

Glumica Matea Milosavljević, svojim šarmom i nesumnjivim talentom, učinila je da je zavolimo u filmu „Pored mene“. Veza između nje i kolege Slavena Došla od tada je postala neraskidiva. Ipak, poznato je da su njih dvoje veoma dobri prijatelji, pa je upravo to razlog što Slavenova mezimica Ljubica često završi u kadru na Mateinom instagramu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Koja serija je BOLJA? Glasajte U TEKSTU!

I upravo onoliko koliko smo je zavoleli u „Pored mene“, toliko je kao opasnica i negativka bez konkurencije Sofija Šubarević uspela u tome da je obožavamo u seriji „Igra sudbine“. O njenoj popularnosti kao na sve spremne Sofke ne treba mnogo govoriti. Ipak, za otkrivanje toga ko je Matea Milosavljević – uvek ima prostora.

Pročitajte još OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH tajni TAJNE VINOVE LOZE: KO je UBIO TEODORU?

Mada je sada gledamo kao Sofiju koja juri isključivo bogataše i njihov novac, privatno Matea živi potpuno drugačijim životom. Kako je to otkrila nedavno u intervjuu za Mondo – njoj je za sreću potrebno veoma malo. Tako je sa bivšim dečkom živela u kamperu na parkingu Ade Ciganlije – bez WC.

PROČITAJTE JOŠ Tijana Maksimović, ŽAKLINICA iz hita IGRA SUDBINE za FILM I TV OTKRIVA – EVO kako zamišljam KRAJ SERIJE!

– Bivšeg dečka kada sam upoznala on je živeo u kamperu. Tako da, kada smo započeli vezu, ja sam prosto počela isto da živim sa njim tamo. Živeli smo čak i na parkingu Ade Ciganlije! Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo onako hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, ’ajde uživaj pod ovakvim okolnostima – iskrena je Matea, a mi smo nekako sigurni da bi njena junakinja iz „Igre sudbine“ bila zgrožena Mateinim stilom života.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Mada, i ona je pala na ubogog Luku. Ko zna, možda se i ispod metalnog oklopa Sofije Šubarević krije srce avanturiste. Videćemo.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement