Connect with us

TV

Igra sudbine 231. epizoda – ŠOK! ADA ima NOVOG saveznika u borbi protiv SOFIJE! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Published

on

Igra sudbine 231. epizoda malo će spustiti loptu kada je reč o otvorenom sukobu ljutih suparnica Ade i Sofije. Kada shvati da uljeza ne može da istera iz svoje kuće na silu, odlučuje da pribegne nešto suptilnijim metodama. Evo o čemu je reč.

Pročitajte još Vanja Nenadić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ŠTA će ANJA uraditi! Ja TO ne bih MOGLA NIKADA!

Ada menja strategiju i u borbi protiv Sofije Šubarević počinje da koristi usluge inspektorke Stane. Ali to nije sve, Ada želi da Stana osim Sofije iz vidokruga ne ispušta i Matiju.

Pročitajte još  TOP 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA u novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE! Hoće li Ivan i Kristina uspeti da POBEGNU?

Bruner zahteva hitnu sednicu upravnog odbora kako bi se što pre aktivirala tačka 7 ugovora o dekapitalizaciji. Šta li se krije iza njegovih nikada časnih namera?

Pročitajte još Glumica Vanja Nenadić za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE sezone TAJNE VINOVE LOZE? Ali NE SAMO TO!

Brzutka dolazi u Maldive kako bi razgovarala sa Ivanom. O čemu li je reč? Šta to Ivana ima da kaže Lukinom nekadašnjem ocu? Šta li je gatara ovog puta smislila?

Pročitajte još Tajne vinove loze: TOP 4 teorije KO JE UBIO TEODORU – Zoran, Vuk, Paun ILI…

Kada čuje šta ćerka ima da joj kaže, Mileva će morati da pređe na rezervni plan – ucenu. Vukašin sprema sačekušu za Zvonimira…

Pročitajte još ŠOK! SOFIJA živela U PRIKOLICI na PARKINGU! A danas juri BOGATAŠE! Evo sa kime je bila PRE LUKE I ALEKSE!

Foto Promo

Advertisement