Connect with us

TV

Vanja Nenadić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ŠTA će ANJA uraditi! Ja TO ne bih MOGLA NIKADA!

Published

on

Glumica Vanja Nenadić trenutno nas oduševljava rolom Anje Tomović u hit seriji “Tajne vinove loze”. Iako sa Anjom deli iskrenost, upornost i strastvenu prirodu, Vanja je u intervjuu za Telegraf otkrila da bi teško pristala na žrtvu koju je prihvatila njena junakinja.

Pročitajte još TOP 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA u novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE! Hoće li Ivan i Kristina uspeti da POBEGNU?

Anja se trudi da nastavi očevim stopama. Polako shvata da ne ide sve uvek onako kako je zamislila. Ona gaji strast, ambiciju i ljubav prema vinu. Zato se i vratila u Srbiju nakon studija iz Pariza. Lično, ne znam da li bih isto uradila jer mislim da bi to zavisilo od biznisa u kom se nalazi moja porodica. Nikad ne bih mogla da radim nešto gde se ne pronalazim i gde ne postoji strast – ističe Vanja, dodajući da joj novac uopšte nije bitan, već samo to da radi ono što voli.

Pročitajte još Glumica Vanja Nenadić za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE sezone TAJNE VINOVE LOZE? Ali NE SAMO TO!

– Glumu ne upisuje onaj koji je ne voli. Imam veliku sreću da se bavim onim što obožavam i uvek bih išla tim putem – ističe Vanja koja napominje da je, između ostalog, sa Anjom slična po akcentu.

– Delim s Anjom određene osobine, ali nikad ne bih bila spremna da uradim ono što je ona uradila, i tek će uraditi u narednim epizodama. Ali, svaki junak poseduje određene sličnosti sa glumcem koji ga tumači. Čak i kad je potpuno negativan lik. Svi imamo obe strane – smatra Vanja, i priznaje da je uživala u scenama sa Slobodom Mićalović.

Pročitajte još Tajne vinove loze: TOP 4 teorije KO JE UBIO TEODORU – Zoran, Vuk, Paun ILI…

– Nas dve smo „smešljive“ prirode, tako da nam se dešavalo da usred kadra više puta prasnemo u smeh. Iz tog razloga smo jednu scenu ponavljali 7-8 puta. Na snimanju su se neprestano zbijale šale i vladala je dobra atmosfera – kaže Vanja koja dodaje da je osećaj biti ćerka Vojina Ćetkovića bio divan.

Pročitajte još ŠOK! SOFIJA živela U PRIKOLICI na PARKINGU! A danas juri BOGATAŠE! Evo sa kime je bila PRE LUKE I ALEKSE!

– Sa Vojinom i Slobodom nisam ranije sarađivala, pa mi je mnogo drago što su mi sad bili partneri. Ovo nije nikakva fraza, ali je snimanje plenilo divnim ljudima od kojih sam pokupila savete za dalju glumačku karijeru. Nesebično su ih davali. U projekat su bili uključeni normalni i pristojni ljudi, a to je najbitnije. I sa Anitom, Milicom, Darom, takođe. Sa celom ekipom je bilo divno sarađivati. Bane i Marko su mi prijatelji i kolege iz Sombora. Sa njima, takođe, imam veliki broj scena, što je bila olakšavajuća okolnost – zaključuje Vanja za “Telegraf”.

Foto Promo

Advertisement