Connect with us

Top Story

TOP 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA u novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE! Hoće li Ivan i Kristina uspeti da POBEGNU?

Published

on

Serija “Tajne vinove loze” sve nas je opčinila tokom prvih 16 epizoda prikazanih na RTS 1 i Superstar TV. Ipak, još mnogo tajni krije se iza vinove loze novih epizoda, a mi vam otkrivamo pet najvećih koje će vas ostaviti u šoku.

1. Vera pokreće istragu protiv Vuka!

Tajne-vinove-loze-13

Vera je postala opsednuta Teodorinim slučajem. Želi pošto-poto da sazna istinu. Paun joj govori da pokidan lančić, koji su pronašli kod Teodore, pripada Vuku. Ona mu ne veruje, tvrdi da je lančić Zoranov. Ali, on joj pokazuje skorašnju Zoranovu fotografiju na kojoj ima lančić.

Pročitajte još Anđelka Prpić za FILM I TV OTKRIVA: Zbog OVOGA sam prihvatila ulogu u filmu JEDINI IZLAZ!

U podrumu svoje kuće, Vera pronalazi fasciklu sa nalazima obdukcije. Saznaje da je Teodorin otac pokrenuo privatnu istragu i sa papirima odlazi kod lokalnog lekara da joj protumači nalaze. On joj govori da se Teodora udavila, ali da je neko pokušao da je zadavi pre nego što je onesvešćena pala u vodu. Vera odlučuje da pokrene svoju istragu o Teodorinoj smrti.

Pročitajte još Tajne vinove loze: TOP 4 teorije KO JE UBIO TEODORU – Zoran, Vuk, Paun ILI…

2. Mirtea otkriva ko je ubio Teodoru!

Tajne-vinove-loze-17

Zoran je odlučio da se preda policiji i prizna da je on ubio Teodoru. Rešen je da ne ostane u manastiru, jer ne može da smiri savest. Mirtea odlazi kod Mihaila i uspeva od njega da izvuče ime svedoka koji je kobnog jutra bio na jezeru i prisustvovao utapanju Teodore.

Mirtea kaže Veri da je saznala ko je svedok Teodorinog ubistva, koji je te kobne noći bio na jezeru. Reč je o Slobi Vukmiroviću. Posle tog događaja otišao je kod sestre u Novi Pazar, gde je boravio izvesno vreme. A onda se odao alkoholu, postao je agresivan i ona ga je isterala iz kuće. Od tada mu se gubi svaki trag.

Pročitajte još Glumica Vanja Nenadić za FILM I TV OTKRIVA – Hoće li biti DRUGE sezone TAJNE VINOVE LOZE? Ali NE SAMO TO!

3. Ivan i Kristina će pokušati da POBEGNU!

Tajne-vinove-loze-19


Ivan
 se sastaje sa drugom koji mu otkriva da 30 kilometara od Horgoša postoji napuštena kuća pored šume, gde može ilegalno da se pređe granica. Napominje mu da mora da bude oprezan, jer mađarski graničari pucaju pre nego što bilo šta pitaju.

Ivan otkriva Ruži da je Kristina došla jedne noći da mu traži pare i da loše izgleda. Ona mu govori da je sama to tražila, jer je pucala na čoveka. Ivan joj odbrusi da je pucala na čoveka koji joj je uništio život, ubio oca i silovao majku.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 5 NAJVEĆIH tajni TAJNE VINOVE LOZE: KO je UBIO TEODORU?

Ruža govori Ivanu da je Kristina sama odlučila da se sveti i da zbog toga mora da snosi posledice. Ponavlja mu da je prikrivanje zločinca krivično delo. On joj poručuje da je Kristina zauvek otišla i da je više neće viđati, a da ona može da se opusti i posveti Radulu.

Policija prati Ivana do napuštene kuće, u kojoj se nalazi sa Kristinom. On joj predaje ranac u koji joj je spakovao stvari za ličnu higijenu, Linine kolače i mp3. Ona mu obećava da će biti ok, planira da ode kod drugarice u Beč, pa će onda da razmisliti o sledećim koracima.

Kristina mu govori da je mislila kako će pucanj biti najgora stvar u priči, a da joj je bekstvo prava agonija. Shvata da je ispala glupa što nije unapred isplanirala šta će posle.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 10 NAJPOPULARNIJIH srpskih GLUMACA u prethodnoj deceniji. NEĆETE VEROVATI KO je u TOP 3!

Ivan joj otkriva da Radule nije mrtav, a ona kaže da joj je drago što je tako i da je morala da ga upuca zbog ljudi koje je ojadio gore od nje. Htela je da mu dokaže da nije nedodirljiv. Jedno drugom izjavljuju ljubav, a zatim donosi odluku da i on pobegne sa njom. Ne slute da ih policajac Ristić, koji radi za Žutog, prisluškuje.

4. Žuti će UBITI VUKA?

Tajne vinove loze

Vuk odlazi u kafanu da se dogovori sa Žutim i njegovom ekipom. Hoće da prestanu napadi na njegovu firmu, a ovaj mu odgovara da će mu to učiniti ukoliko mu dozvoli da vidi Radula. Vuk kaže da to ne dolazi u obzir, ali Žuti mu odgovara da nijedan kamion neće preći granicu.

Vuk menja taktiku. Pita Žutog koliko traži da ne kaže Radulu da ga je on ocinkario. On mu na papiru piše cifru. Vuk kaže da će mu trebati dva, tri dana da skupi novac. Nakon što napusti lokal, jedan iz Žutove ekipe ga napada da je izdao šefa. Ovaj mu objašnjava da će dobiti onoliko novca koliko su izgubili dok je Radule bio u zatvoru. Pare će uzeti, a Vuka ubiti.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – Ko je GLUMICA koja igra LINU u seriji Tajne vinove loze?

5. Ruža pristaje da pomogne KRISTINI

Tajne-vinove-loze-21

Nakon priče sa IvanomRuža odlučuje da pomogne Kristini. Odlazi sa Ivanom u napuštenu kuću gde se ova krije i otkriva joj da postoji zadnji ulaz od vinskog podruma. Za njega malo ko zna. Tu može da se sakrije i da prespava, jer niko neće znati da je tu.

Foto Printskrin/Miša Obradović

Advertisement