Connect with us

Top Story

TAJNE VINOVE LOZE: Danas ih OBOŽAVAMO kao Veru i Vuka, a evo KAKO su se upoznali SLOBODA MIĆALOVIĆ i VOJIN ĆETKOVIĆ!

Published

on

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković od prošlog meseca na Superstar TV i RTS 1 gledamo u popularnoj seriji „Tajne vinove loze“. O popularnosti telenovele u kojoj su nam dočarali Veru Smiljanić i Vuka Tomovića ne treba ni govoriti. Ipak, mnogo magije koju vidimo na malim ekranima serija duguje i onoj magiji koja se događa privatno između dvoje glumaca. Oni su već dugo u srećnom braku. A kada je planula prva ljubavna varnica između njih dvoje otkrio je svojevremeno Vojin.

Pročitajte još OVI domaći glumci su ODBILI uloge u KULTNIM filmovima i serijama i POKAJALI SE!

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo “Zonu Zamfirovu”, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – pričao je Vojin.

Pročitajte još Marko Vasiljević, zvezda TAJNI VINOVE LOZE otkriva SVE o novoj sezoni serije UBICE MOGA OCA! Evo šta čeka inspektora GORANA!

– Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala – kroz smeh je poručio tada Ćetković.

Pročitajte još OTKRIVAMO kako STVARNO izgleda kuća iz serije Tajne vinove loze! Zanemećete od RASKOŠI (FOTO)

– Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno – rekla je o odnosu sa mužem Sloboda Mićalović, kojoj razlika u godinama između njih nimalo ne smeta.

Pročitajte još DOMAĆE SERIJE – TOP 20 najbolje ocenjenih na IMDb-u: NEĆETE VEROVATI koja je na prvom mestu!

– Kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu dok svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, a u tome je ključno razumevanje supružnika. I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju – rekla je glumica koja je 13 godina u srećnom braku sa Vojinom.

Izvor Novosti ONLINE

Foto Promo

Advertisement