Connect with us

Top Story

Marko Vasiljević, zvezda TAJNI VINOVE LOZE otkriva SVE o novoj sezoni serije UBICE MOGA OCA! Evo šta čeka inspektora GORANA!

Published

on

Glumca Marka Vasiljevića trenutno gledam u seriji „Tajne vinove loze“ gde kao glava Smiljanića donosi važne odluke za porodični biznis. U nedavnom intervjuu za Kurir, Marko je potvrdio da mu takav posao nije stran. Sa bratom se bavi poljoprivredom. Međutim, nije reč o klasičnom obrađivanju njive kako su to mnogi mediji naveli, već o nečem sasvim drugačijem.

Pročitajte još OTKRIVAMO kako STVARNO izgleda kuća iz serije Tajne vinove loze! Zanemećete od RASKOŠI (FOTO)

Naime, Marko je sa bratom zasadio parcelu oraha. To iskustvo, kako navodi, pomoglo mu je da se lakše uživi u rolu u „Tajnama vinove loze“, budući da mu je težak život pun odricanja poznat od ranije.

Pročitajte još DOMAĆE SERIJE – TOP 20 najbolje ocenjenih na IMDb-u: NEĆETE VEROVATI koja je na prvom mestu!

Na pitanje novinara koji su mu planovi kada je reč o poljoprivredi i da li ima neke tendencije da postane kao njegov kolega Nenad Jezdić, Marko poručuje:

– Imam, ali polako. Mora tako i ne bi valjalo drugačije.

Pročitajte još Vanja Nenadić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: Evo ŠTA će ANJA uraditi! Ja TO ne bih MOGLA NIKADA!

A kada je reč o planovima pred kamerom, poznato je da je Marko trenutno angažovan i na novoj sezoni serije „Ubice mog oca„. Šta nas tu novo očekuje?

Pročitajte još TOP 5 NAJVEĆIH IZNENAĐENJA u novim epizodama serije TAJNE VINOVE LOZE! Hoće li Ivan i Kristina uspeti da POBEGNU?

– Inspektor Goran ove godine ima više posla nego dosad. Slučaj koji vodi je povezan sa vršnjačkim nasiljem i neverovatnim stvarima sa kojima se ta deca danas susreću. Rad sa Brankom Katić mi je bilo jedno od lepših iskustava koje sam do sada imao. Predivna žena, puna pozitivne energije i, naravno, sjajna glumica. Još jedno ispunjenje dečačkog sna – zaključuje Marko.

Foto Miša Obradović/Promo

Advertisement