Connect with us

TV

Igra sudbine 235. epizoda – ŠOK! Aleksa će UHVATITI Milu i LUKU u ZAGRLJAJU! Novi HAOS na POMOLU!

Published

on

Igra sudbine 235. epizoda nastavlja pod punim gasom. Sofija je izvela svoj pobednički pir. U njemu je nastradalih bilo mnogo. Luka, Lila, Ada, pa čak i Brzutka. U svemu je poentirala Sofija, ali napravila je veliki propust. O čemu je reč – saznaćemo uskoro.

 

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 25: ŠOK! Zoran OPTUŽUJE brata da je UBIO Teodoru! Policija HAPSI Vuka!

Kao što smo videli gej akcija koju je osmislila Sofija urodila je plodom od prve do poslednje tačke. Luka je naseo, još gore Lila, a Ada samo što nije umrla. Ipak, njoj, Višnji i Vukašinu je sve jasno. Baš kao što je postalo i jadnoj Brzutki koja je na trenutak poverovala da je njena ćerka žrtva.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Prisluškujući razgovor, Božidarka je shvatila da Sofija drži sve konce u rukama. Ali šta će uraditi sa tim saznanjem. Luka u svojoj sobi u hotelu pokušava da sabere misli. U tome mu ipak treba pomoć osobe koja ga najbolje razume. A to je Mila. Zove je upomoć, ali ono što Mila ne zna, jeste to da je Aleksa prati. On će videti njihov zagrljaj, a da li će sve pogrešno protumačiti – otkrićemo u narednoj sezoni.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Za to vreme dešava se nešto neočekivano. Donka će pomrsiti konce Sofiji. Ona ucenjuje Matiju, a od toga da li će on pristati na njen ultimatum zavisi i to da li će Sofija dobiti razvod od Luke. Biće uzbudljivo u nastavku serije – nema sumnje.

Foto Promo

Advertisement