Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 25: ŠOK! Zoran OPTUŽUJE brata da je UBIO Teodoru! Policija HAPSI Vuka!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 25 na programu je u petak (19. februara) od 21.00 na Superstar TV i u ponedeljak (22. februara) od 20.05 na RTS 1.

Jelena pita Ružu da li je znala da je Vuk vara sa drugom ženom. Ona joj odgovara da ne misli da ju je prevario, ali da je videla da im ne ide u braku. To niko nije morao da joj kaže, toga su bili svesni i oni.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 23: Vuk SMEŠTA Žutom i šalje ga u ZATVOR! A ni Radule se neće dobro provesti. Evo i ZAŠTO!

Ruža joj kaže kada stvari ne funkcionišu, najbolje je da se prekinu. Pokušava da je uteši kako zna da je situacija bolna… Jelena je prekida na pola rečenice i govori joj da ide da se umiljava njenom ocu. Još joj stavlja do znanja da neće više nikoga da sluša, posebno ne nju i njenu braću. Uz opasku: “upoznala si tatu, znaš čija sam, nemoj to tako da zaboravlja”.

PROČITAJTE JOŠ: Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Mitar sve više stiče poverenje u Ivana. Nagovara ga da ujutru pođe sa njim na pecanje.

Ruža odlazi u posetu Radulu. On je još na vratima pita da li je znala šta Vuk sprema. Ruža mu kaže da je saznala na kraju i preklinje ga da prestane da se sveti. Radule joj govori kako se brine za Jelenu.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Jović dolazi kod Jelene. Pokušava da je prevuče na svoju stranu i osujeti Vukov plan da Anju postavi na mesto direktora vinarije. On smatra da njena ćerka nije dovoljno zrela da bi upravljala kompanijom. Govori joj da je svojih 40 odsto vlasništa prepisao Anji. Ali, ona sa 20 i on sa svojih 40 odsto mogu to da spreče.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 234. epizoda – Sofija KONAČNO POBEĐUJE ADU! Zadaće joj udarac KOJI ĆE JE SLOMITI! Evo o čemu je REČ!

Vera odlučuje da kaže Vuku da je Marko njegov sin, ali u tom trenutku na vrata upada policija. Došli su po nalogu suda za hapšenje Vuka, koga je Zoran optužio da je ubio Teodoru. Vuk misli da je došlo do greške i da njegov brat ne bi to mogao da uradi.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Merjem Uzerli PONOVO HUREM! Ovo je NOVI SULEJMAN VELIČANSTVENI! Ovog puta je AMERIKANAC!

Advokat obaveštava Vuka da će odbranu bazirati na tome da je Zoran neuravnotežena ličnost. Osim toga, nada se da će moći da ga puste da se brani sa slobode.

Javna tužiteljka sastaje se sa Paunom u kafani. Donela mu je Vukov predmet. Ali, ono što ne sluti jeste da je posmatra Marko i da je snima telefonom.

PROČITAJTE JOŠ: LUKA GRBIĆ, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV OTKRIVA: Koliko su slični IVAN i NENAD MARAŠ iz JUŽNOG VETRA?

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement