Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – Jelena je LOŠA, ali zbog OVOGA je OBOŽAVAM!

Milica Zarić Tajne vinove loze

Glumicu Milicu Zarić nemamo tako često priliku da gledamo na malim ekranima. Stoga je njena rola Jelene Tomović u hit seriji „Tajne vinove loze“ (pratimo je svake večeri na Superstar TV od 21.00) bila prava poslastica za sve gledaoce. Kako je to objasnila u intervjuu za Blic, za junakinju koja iz epizode u epizodu prerasta u sve veću negativku ona kaže da je udaljen od njene ličnosti i da je morala da traga za sredstvima kojima će odbraniti lik Jelene Tomović.

Pročitajte još Igra sudbine 235. epizoda – ŠOK! Aleksa će UHVATITI Milu i LUKU u ZAGRLJAJU! Novi HAOS na POMOLU!

– Čim sam dobila scenario serije ‘Tajne vinove loze’ na čitanje, uvidela sam da je Jelena interesantan i, što bi glumci rekli, sočan lik. Do sada nisam igrala slične uloge i samim tim mi je ovo bio veći izazov. Trebalo je naći opravdanja za njenu gordost, bahatost i često nadmen i neprijatan odnos prema ljudima, pa čak i s onima iz najbliže okoline – smatra Milica Zarić, dodajući da je da bi za takvo ponašanje pronašla opravdanje, a da ne Jelena ne bude karikatura, imala ogromnu pomoć reditelja Marka Manojlovića. Po nekim parametrima, smatra ona, Jelena ima i pozitivne karakteristike.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 25: ŠOK! Zoran OPTUŽUJE brata da je UBIO Teodoru! Policija HAPSI Vuka!

– Jelena želi da sačuva brak, porodicu. Grčevito se bori da stvari ostanu onakve kakve ih je posložila. Međutim, stvari joj izmiču iz ruku. Kada taj neki lažni život koji je izgradila, slika za svet o ugodnom životu, počinje da se raspada, ništa unutra ne ostaje. Jelena ostaje sama i nema za šta da se uhvati – objasnila je.

Miličin lik je oduvek naučio da živi u raskoši i bogatstvu, a glumica je ovom prilikom objasnila šta za nju novac privatno predstavlja, te da li je bogatstvo danas merilo vrednosti.

Pročitajte još Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE priznao: Umoran sam OD SVEGA! Ovo je ISTINA koju sam DUGO KRIO!

– Nažalost, mislim da živimo u vremenu, na planeti, gde je monetarna jedinica centar sveta i da se sve vrti oko para. Novac je postao merna jedinica vrednosti. Jelena stavlja novac u centar, jer je tako naučena. Ona je rasla i ceo život provela u materijalnom izobilju, ali duhovno ne da je siromašna nego je potpuno prazna. Jeste kliše, ali u novcu nije sreća. Ne pričam o tome kada treba da se borite za egzistencijalne stvari, da niste gladni, da imate krov nad glavom… Ako ste materijalno obezbeđeni za normalan život, novac ne može da vam kupi sreću, ispunjenje, mir u duši. Može materijalne stvari, ali pitanje je šta želite u životu i verujete li u filozofiju da ćete novcem da nadoknadite nešto ili da vam je novac neophodan da biste bili srećni, ispunjeni. Ja mislim da nije”, objašnjava Milica, koja priznaje da joj je drago što igra negativku.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

– Adrenalin je veći. Meni je ova uloga vrlo interesantna i izazov mi je bilo raditi je. Jako mi je bilo lepo na snimanju –  ističe ona.

Foto Promo