Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 26: ŠOK! Jelena i Jović PREUZIMAJU vinariju i Ruži daju OTKAZ?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 26 na programu je u subotu (20. februara) od 21.00 na Superstar TV i u utorak (23. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Radule se vratio iz bolnice. Njegova ćerka, Jelena nije sigurna u to da li bi firmu trebalo da vodi njena ćerka, Anja.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO! EKSKLUZIVNO pogledajte NOVI TIZER za JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Evo i KAKO!

Odluka da Anja preuzme firmu je Vukova, ali je on sada uhapšen i okrivljen za ubistvo Teodore koje se odigralo pre više od dvadeset godina.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković i Milena Radulović DOMINIRAJU ruskim STRIMING SERVISIMA! Čak TRI filma srpskih glumaca u TOP 10 NAJGLEDANIJIH!

Jelena ode kod Dušana Jovića i kaže mu da bi neko drugi bolje vodio firmu nego njena ćerka Anja. Ona mu saopštava da bi Dušan trebalo da bude direktor vinarije „Tomović“, a ona, Jelena, bi preuzela dužnost predsednice Upravnog odbora. Na Vukovom saslušanju tužilac predloži da Vuk do početka suđenja ostane u pritvoru.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine, epizoda 237: ŠOK! Vukašin zatiče svoju ĆERKU i LUKU u KREVETU! SUKOB je neizbežan!

Jelena saopštava Ruži da su se dogodile promene, i da ona više ne raspolaže mogućnosti odlučivanja u vinariji? Hoće li Jelena i Dušan preterati Ružu iz vinarije?

PROČITAJTE JOŠ: U susret svetskoj premijeri filma DARA IZ JASENOVCA: Gost VELIKE ILUZIJE – PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement