OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Tajne-vinove-loze-epizoda-10

Mirjana Bobić Mojsilović, koja je napisala predložak za seriju „Tajne vinove loze“ podelila je sa obožavaocima popularne melodrame radost zbog dobrih reakcija gledalaca i odlične gledanosti.

Poznato je da je premijeru serije na RTS 1, nekoliko dana nakon premijernog emitovanja na kanalu Superstar (na kom seriju gledamo svake večeri od 21.00), pogledalo skoro 2 miliona gledalaca. Zbog svega toga, poznata književnica i scenaristkinja hit telenovele otkriva da će „Tajne vinove loze“ sigurno dobiti drugu sezonu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK koji NIKO nije OČEKIVAO! Strahinja prevario NADU sa SOFIJOM?! Završili zajedno U KREVETU! (FOTO)

– Sto posto će se raditi druga sezona serije jer je baš gledana i dopada se ljudima. Scenario za nastavak neću pisati ja, već najverovatnije Iva Mitrović i Marko Popović, koji su zajedno sa mnom pisali prvu sezonu. Divno je što se snima toliko serija i što gledamo domaću produkciju – kaže Mojsilovićeva za Informer, otkrivši i kako je došlo do toga da baš ona učestvuje u kreiranju serije.

– Ništa nije napisano iz mog ličnog iskustva. Svi junaci i njihovi odnosi poput ljubavi, mržnje, gorčine i zavisti izmišljeni su. Iskoristila sam svoj talenat u pisanju i uradila dobar posao.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – Jelena je LOŠA, ali zbog OVOGA je OBOŽAVAM!

Mirjani se posebno dopada uvodna numera za seriju, za koju prognozira da će postati veliki hit.

– Pesmu “Tajna vinove loze” peva grupa “Frajle”, a muziku je napisao Zoran Simjanović. Mnogima se već dopala na prvo slušanje i može se pevati u kafani, a to je jedino merilo da li je neka pesma hit – kaže književnica.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Akcenat priče stavljen je na dve porodice koje se bave proizvodnjom vina, a Mirjana smatra da će posle ove serije mnogi poželeti da se okrenu vinogradarstvu.

– Serija će popularizovati vino u našoj zemlji iako Srbija važi za jednog od najboljih proizvođača rakije. Popularizovaće i naše prelepe predele koji se mogu videti u mnogobrojnim kadrovima ove melodrame – kaže Bobić Mojsilović.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Marko Vasiljević, a serija je rađena u produkciji “Telekoma Srbija” i „MetRo produkcije“.

Foto Promo