Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Published

on

Mirjana Bobić Mojsilović, koja je napisala predložak za seriju „Tajne vinove loze“ podelila je sa obožavaocima popularne melodrame radost zbog dobrih reakcija gledalaca i odlične gledanosti.

Poznato je da je premijeru serije na RTS 1, nekoliko dana nakon premijernog emitovanja na kanalu Superstar (na kom seriju gledamo svake večeri od 21.00), pogledalo skoro 2 miliona gledalaca. Zbog svega toga, poznata književnica i scenaristkinja hit telenovele otkriva da će „Tajne vinove loze“ sigurno dobiti drugu sezonu.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK koji NIKO nije OČEKIVAO! Strahinja prevario NADU sa SOFIJOM?! Završili zajedno U KREVETU! (FOTO)

– Sto posto će se raditi druga sezona serije jer je baš gledana i dopada se ljudima. Scenario za nastavak neću pisati ja, već najverovatnije Iva Mitrović i Marko Popović, koji su zajedno sa mnom pisali prvu sezonu. Divno je što se snima toliko serija i što gledamo domaću produkciju – kaže Mojsilovićeva za Informer, otkrivši i kako je došlo do toga da baš ona učestvuje u kreiranju serije.

– Ništa nije napisano iz mog ličnog iskustva. Svi junaci i njihovi odnosi poput ljubavi, mržnje, gorčine i zavisti izmišljeni su. Iskoristila sam svoj talenat u pisanju i uradila dobar posao.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – Jelena je LOŠA, ali zbog OVOGA je OBOŽAVAM!

Mirjani se posebno dopada uvodna numera za seriju, za koju prognozira da će postati veliki hit.

– Pesmu “Tajna vinove loze” peva grupa “Frajle”, a muziku je napisao Zoran Simjanović. Mnogima se već dopala na prvo slušanje i može se pevati u kafani, a to je jedino merilo da li je neka pesma hit – kaže književnica.

Pročitajte još Vojin Ćetković OTKRIVA SVE o seriji TAJNE VINOVE LOZE – Hoće li Vuk i Vera biti zajedno na KRAJU?

Akcenat priče stavljen je na dve porodice koje se bave proizvodnjom vina, a Mirjana smatra da će posle ove serije mnogi poželeti da se okrenu vinogradarstvu.

– Serija će popularizovati vino u našoj zemlji iako Srbija važi za jednog od najboljih proizvođača rakije. Popularizovaće i naše prelepe predele koji se mogu videti u mnogobrojnim kadrovima ove melodrame – kaže Bobić Mojsilović.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – ŠOK! U koga će to PUCATI Aleksa KANAČKI? Da li je moguće…

Glavne uloge tumače Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i Marko Vasiljević, a serija je rađena u produkciji “Telekoma Srbija” i „MetRo produkcije“.

Foto Promo

Advertisement