Connect with us

TV

Tajne vinove loze, epizoda 27: Ruža napušta vinariju TOMOVIĆ

Published

on

Vuk je zadržan u pritvoru da ne bi uticao na svedoka koji ga je prijavio za ubistvo devojke Teodore koje se odigralo pre više od dve decenije.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – ŠOK koji NIKO nije OČEKIVAO! Strahinja prevario NADU sa SOFIJOM?! Završili zajedno U KREVETU! (FOTO)

Vuka je za to optužio njegov rođeni brat – Zoran, koji je i dalje u manastiru. Zoran traži od igumana da ga niko više ne uznemirava. Anja se iz Negotina vratila u Suboticu. Ne dopada joj se način na koji njena majka, Jelena, i Dušan Jović vode vinariju “Tomović”. Jelena otpusti Ružu, Vukovu sestru, iz vinarije. Anja demonstrativno napusti sastanak novog menadžmenta, jer smatra da je Ruži nakon puno godina kvalitetnog rada načinjena nepravda.

Pročitajte još OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE serije TAJNE VINOVE LOZE?

Režiju potpisuju Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević, Marko Manojlović i Dejan Karaklajić. Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Milica Zarić, Marko Vasiljević, Dragan Petrović, Aleksandar Srećković, Sena Đorović, Mina Obradović, Dara Džokić, Milutin Milošević, Miodrag Krivokapić i Anita Mančić.

Foto Promo

Advertisement