Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – ŠOK koji NIKO nije OČEKIVAO! Strahinja prevario NADU sa SOFIJOM?! Završili zajedno U KREVETU! (FOTO)

Published

on

Glumica Matea Milosavljević ponovo je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama. Ovog puta Sofija Šubarević, čuvena zloća iz serije “Igra sudbine” u Instagram pričama otkrila je sa kime deli krevet poslednjih dana.

Pročitajte još Igra sudbine, epizoda 237: ŠOK! Vukašin zatiče svoju ĆERKU i LUKU u KREVETU! SUKOB je neizbežan!

I dok bi mnogi pomislili da se pod Sofijine čaršave uvukao Matija, ili u najgorem slučaju – Luka (najgorem, jer je to jedini način na koji on može dospeti pod iste), ovog puta sačekao nas je šok. Sofija u krevetu nije završila sa bilo kojim od svojih ljubavnika, pa čak ni sa sudijom Obrenovićem. A to bismo još nekako i “progutali”.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 26: Vera HOĆE da vidi Zorana. Sud NE PUŠTA Vuka da se brani sa SLOBODE?

Gost u Mateinoj postelji bio je niko drugi do njen kolega iz serije – Ammar Mešić. A svi znamo da Ammar glumi Strahinju. Dečka Nade Galić, Miline sestre, i da oni rade na tome da uskoro dobiju bebu. U seriji bi to svakako izazvalo ogromnu pometnju i skandal.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA – Jelena je LOŠA, ali zbog OVOGA je OBOŽAVAM!

Međutim, Matea i Ammar, kao i ostatak ekipe serije “Igra sudbine” gaje veoma lepe i prijateljske odnose, te ne čudi što su njih dvoje spremni da podele čak i krevet.

Pročitajte još OVI domaći glumci su ODBILI uloge u KULTNIM filmovima i serijama i POKAJALI SE!

Uostalom, ne može im se zameriti, budući da snimanja traju i po 12 sati. Zato i nije strašno ako makar na trenutak iskoriste priliku da na setu prilegnu. Verujte, ne biste im bili u koži, iako to na malim ekranima deluje lako i bezazleno. Posao glumca – nije šala. A Sofijina i Stahinjina slika, znamo – jeste.

Foto Printskrin

Continue Reading
Advertisement