HIT! NOVA DOMAĆA SERIJA – od 22. februara samo na TV Prva! A evo i KOJA!

Dodji-juce

Novi sitkom „Dođi juče“ na TV ekrane vraća velikog jugoslovenskog snimatelja i direktora fotografije, Božidara Botu Nikolića

Centralna figura ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat, inače vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun, kojeg maestralno igra Goran Sultanović. On je žrtva teškog moždanog udara, ali ne samo bolesti, već i svih lovaca na njegovo bogatstvo, od onih retkih koji su krvno vezani sa njim, pa sve do belosvetskih profesionalnih prevaranata, državnih institucija, nevladinih organizacija… koji žele da se okoriste o njegovo nasleđe.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

Iz pera različitih pisaca Obrada Nenezića, Saše Pantića, Neleta Karajlića i drugih, dobijamo komediju situacije, gde razni likovi dolaze iz još raznijih razloga da izvuku neku korist, ali…

Tajkun Krsto (Goran Sultanović) se snalazi uz pomoć svojih „ukućana“, odanog advokata Ajkovića (Mlađa Andrejević), kućne pomoćnice Kate (Danina Jeftić) i telohranitelja Buljbe (Saša Pantić), koji mu stvarno čine porodicu, za razliku od mnogih koji se predstavljaju kao porodica.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 28: Jelena je rešila – UNIŠTIĆE Veru, a evo i KAKO!

Kroz seriju od 26 epizoda imaćemo priliku da vidimo veliki broj glumaca, osim pomenutih glavnih uloga, tu su još Branka Pujić, Gorica Popović, Tihomir Stanić, Dejan Aćimović, Enis Bešlagić, Ninoslav Ćulum, Slobodan Tešić, Dr. Nele Karajlić, Vaja Dujović, Iva Štljić i mnogi drugi. Takođe neophodno je istaknuti i muziku Ninoslava Ademovića, koju ce gledaoci sigurno prepoznati.

Gledaoci ce imati priliku da se opuste i zabave i pre svega dobro nasmeju, ali verovatno i da se zamisle o nekim aktuelnim temama.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

Režija: Božidar Bota Nikolić

Uloge: Goran Sultanović, Mlađa Andrejević, Danina Jeftić, Saša Pantić, Branka Pujić, Boris Milivojević, Gorica Popović, Tihomir Stanić, Dejan Aćimović, Enis Bešlagić, Ninoslav Ćulum, Slobodan Tešić, Dr. Nele Karajlić, Vaja Dujović, Iva Štljić…

Produkcija: Film,TV and Video, Srbija, 2019.

Fotografiju potpisuje Damir Ibišbegović.