Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

Published

on

Globalni nezavisni distributer sadržaja GoKuest Media i „Telekom Srbija“, kako saznajemo, početkom godine potpisali su ugovor o distribuciji dve poznate srpske serije.

Pročitajte još Nataša Drakulić za FILM I TV OTKRIVA – U seriji DARA IZ JASENOVCA gledamo i TUĐMANA! A evo i KAKO!

Ovim ugovorom GoKuest Media dobila je ekskluzivna prava na svetsku distribuciju, kako se navodi u zvaničnom saopštenju ove kompanije „intrigantnih i moćnih srpskih drama“ – Državni službenik i Dug moru. Kako se ističe, Državni službenik je špijunski triler u produkciji Telekoma Srbija i Film Danas, dok je i Dug moru , misteriozna drama u produkciji Telekoma Srbije i Monte Royal Pictures International-a.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO ko je DARA IZ JASENOVCA! Njena sudbina RASPUKLA je SRCA MILIONA SRBA!

Režiju „Državnog službenika“ potpisuju Miroslav Lekić i Ivan Živković. Reč je o potresnoj triler seriji koja prati mladog, ambicioznog agenta Srpske tajne službe (BIA), Lazara Stanojevića (glumi ga višestruko nagrađivani srpski glumac Milan Marić – Berlinale, nagrada na Moskovskom filmskom festivalu) dok preživljava na frontovima međunarodne špijunske igre u 21. veku. On brzo saznaje da sve nije kako se čini, i ostaje mu da se bori sa nepoverenjem koje ima prema svemu što je smatrao istinom. Uprkos tome, njegov osećaj dužnosti i dalje ga tera na opasne odluke kako bi pokušao da zaštiti svoju naciju, porodicu i sebe. Da li će Lazar postati državni službenik i krajnji zaštitnik?

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

Kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, predstavnici distributerske kompanije GoKuest Media bili su oduševljeni srpskim serijama, a posebno našim glumcem Milanom Marićem koji ih je svojom interpretacijom u seriji „Državni službenik“ potpuno opčinio.

Foto Promo

Advertisement