Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 29: Paun NASRĆE na Veru! Hoće li je Vuk SPASTI?

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 29 prikazuje se premijerno u utorak (23. februara) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

Jović je iznenađen kada ujutru, po dolasku na posao, u svojoj kancelariji zatekne Jelenu. Ona ga ljutito pita zašto joj nije rekao da su Francuzi tražili da se promeni dizajn etike i ime vina Teodora.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

Marko je ponovo otišao u posetu komšiji Vladi. Započinje priču o Vladinom druženju sa njegovim dedom Mihailom. Vlada je shvatio da je došao da bi saznao nešto o Teodorinoj smrt. Govori mu da ide kod majke i Mirtee, jer je njima sve ispričao.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Drakulić za FILM I TV OTKRIVA – U seriji DARA IZ JASENOVCA gledamo i TUĐMANA! A evo i KAKO!

Ruža dolazi da obiđe Vuka. Potrešena, kaže mu kako će iz istih stopa otići kod Zorana. On mora da dođe i svedoči u njegovu korist. Vuk pokušava da joj objasni kako je upravo zbog brata završio u pritvoru.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! NOVA DOMAĆA SERIJA – od 22. februara samo na TV Prva! A evo i KOJA!

Paun na večeri kod Vere otvara njeno vino, kako bi nazdravili. Vera ga pita čemu zdravica, a on kaže njihovom dogovoru. Ona ga ponovo pita kakav oni to dogovor imaju. Paun nastavlja da navaljuje, govori joj da Vuk nikada neće izaći iz zatvora, jer svi su pod njegovom kontrolom.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO ko je DARA IZ JASENOVCA! Njena sudbina RASPUKLA je SRCA MILIONA SRBA!

Međutim, Paun se prevario. Advokat dolazi u posetu Vuku sa divnim vestima…

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement