Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 28: Jelena je rešila – UNIŠTIĆE Veru, a evo i KAKO!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 28 na programu je u ponedeljak (22. februara) od 21.00 na Superstar TV i u sredu (24. februara) od 20.05 na RTS 1.

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Drakulić za FILM I TV OTKRIVA – U seriji DARA IZ JASENOVCA gledamo i TUĐMANA! A evo i KAKO!

Psiholog Mitar govori Ruži da je Ivan ponovo loše. On smatra da je Radulovo prisustvo veliki problem za njenog sestrića. Ivan ne može da napreduje ukoliko je stalno u kontaktu sa izvorom svog besa, frustracije i mržnje. To je, kaže, komplikovano i za starije i zrelije ljude, a kamoli za tinejdžera.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

Vera dolazi u posetu Vuku i saopštava mu da je pronašla način kako da ga oslobodi iz zatvora. Odlučila je da svedoči u njegovu korist.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 238. epizoda – ŠOK! Luka je u velikoj OPASNOSTI! Svi će videti njegove GEJ SLIKE!

Radule razgovara sa Jelenom o Anji. On smatra da je lepo što se njegova unuka vratila kući i što Jelena konačno ima priliku da izgradi dobar odnos sa ćerkom. Jelena mu otvoreno kaže da ne može da podnese Veru i to što je dobila sve.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – ŠOK! Žaklina LJUBI LUKU, ali NEĆE biti SA NJIM! Evo koga VOLI ministarkina ĆERKA!

Jelena želi da vidi Veru kako pati, da joj se život raspada. Otac joj govori da sačeka da neprijatelj bude ranjiv i da mu onda zada udarac od koga se neće oporaviti.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – EVO ko je DARA IZ JASENOVCA! Njena sudbina RASPUKLA je SRCA MILIONA SRBA!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement