Connect with us

TV

Igra sudbine 239. epizoda – Sofija napušta kuću KANAČKIH! Ada joj je spremila ŠOK za RASTANAK! A evo i KOJI!

Published

on

Igra sudbine 239. epizoda, koja je na programu TV Prva od 21.00 u sredu 24. februara, na samom kraju doneće nam jedno veliko iznenađenje. Ne očekuje ga niko, a ponajmanje SOFIJA. A evo o čemu je reč!

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

 

Vukašin van sebe saopštava Adi da je zatekao Luku u krevetu sa Žaklinom. Nada se da će makar u njoj imati saveznika, s obzirom na to da ga je Mileva „iskulirala“. Nekako slutimo da će isto odreagovati i Ada. Možda se čak i obraduje.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila…

Za to vreme pripiti Debeljko pravi opštu konfuziju kod Tiće u lokalu. On optužuje Pančetu da je kriva što je Marinka spojila sa ženom u koju je on zaljubljen i koju voli.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 29: Paun NASRĆE na Veru! Hoće li je Vuk SPASTI?

I sada ono najžešće. Pre nego što napusti kuću Kanačkih, Ada će sa oduševljenjem „uručiti“ Sofiji poklon za rastanak! Biće to veliki šok za atraktivnu manekenku. Pitamo se – o čemu je reč?

Foto Promo

Advertisement