Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 30: Vera i Vuk se prepuštaju STRASTIMA, Jelena sprema novu OSVETU!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 30 prikazuje se premijerno u sredu (24. februara) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

Jović otkriva Jeleni da je Vuk pušten da se brani sa slobode. Budući da je sigurna da je odmah otrčao u zagrljaj Veri, Jelena kipti od besa i sprema osvetu. Šalje dopis vinariji Smiljanić sa zahtevom za promenu imena vina Teodora.

PROČITAJTE JOŠ: OTPISANI su im DONELI skoro 2 MILIONA DOLARA: Ovo su NAJPLAĆENIJI srpski glumci SVIH VREMENA!

Marko traži od Mirtee da mu kaže sve što zna o slučaju Teodorine smrti. Vlada Ćosić mu je rekao da ona mnogo toga zna, ali da to vešto krije. Mada se u početku protivila, Mirtea priznaje Marku da zna gde se nalazi Sloba. On je svedok ubistva.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 239. epizoda – Sofija napušta kuću KANAČKIH! Ada joj je spremila ŠOK za RASTANAK! A evo i KOJI!

Jelena govori Anji da postoji mnogo toga što ona ne zna o svom ocu. Za početak, priznaje joj da Vuk nije želeo da se njihova ćerka rodi.

Vuk i Vera se konačno prepuštaju strastima i provode noć u hotelu. Ujutru, advokat ih dočekuje u holu i govori im da nije pametno da ih zajedno vide u javnosti. Zatim im otkriva da žalba nije prošla i da moraju da pripremaju odbranu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! OTKRIJTE – Hoće li HRVATI ipak RAZDVOJITI Daru i Budu u seriji DARA IZ JASENOVCA?

Vera dobija dopis od vinarije Tomović da se njena pretnja o obustavi proizvodnje tumači kao kršenje ugovora. Besna, Vera govori sinovima da će ona to da reši. Spremna je da se konačno suoči sa Jelenom…

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement