Connect with us

Top Story

Tajne vinove loze, epizoda 31: Vera i Vuk konačno SAZNAJU ko je Teodorin UBICA!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 31 prikazuje se premijerno u četvrtak (25. februara) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Vera stiže pred kuću Tomovića, u njoj ne zatiče nikoga i samoinicijativno ulazi unutra. Utom dolazi Jelena i iznenađeno je gleda. Vera joj se predstavlja i kaže kako je došlo vreme da se konačno upoznaju. Njena želja da u miru reši problem sa Vukovom suprugom neće se završiti dobro.

PROČITAJTE JOŠ: RADIO MILEVA – Nova urnebesna komedija STIŽE na RTS! A evo I KADA!

Marko poziva majku i kaže joj da uhvati prvi autobus i vrati se kući. Obaveštava je da su došli neki ljudi da im konfiskuju vinograd. Vera mu kaže da odmah pozove Vuka i obavesti ga o novonastaloj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ: IME NARODA – EVO kada nas očekuje TV PREMIJERA novog domaćeg filma! VIDEO

Vuk sa Verom i advokatom pronalazi Slobu, svedoka koji je prisustvo Teodorinom ubistvu. On kaže da je Teodora bila draga devojka i da su je u selu svi voleli.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

Advokat mu kaže da sada ima priliku da joj pomogne, da se konačno privede pravdi njen ubica. Sloba kaže da je video čoveka koji je ubio Teodoru…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Miloš Biković postao RUS! Putin mu LIČNO potpisao DRŽAVLJANSTVO! A evo šta je rekao BIKOVIĆ!

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement