Connect with us

Top Story

Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Published

on

Dugo jedna domaća serija nije privukla toliku pažnju i broj gledalaca, kao što je to slučaj sa serijom “Tajne vinove loze”. Popularnu melodramu svakodnevno gledamo na kanalu Superstar TV od 21.00.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA

Gledaju je čitave porodice zajedno, kao nekada „Bolji život“ ili „Srećne ljude„. Glumac  Nebojša Milovanović, koji se našao u ulozi Zorana Tomovića, ispričao je da gleda seriju sa svoje četvoro dece. Njegov lik prolazi kroz različita stanja, od agonije, muke, krivice. Odlazi u manastir da bi pronašao odgovore na pitanja od pre 20 godina.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ iskreno o ulozi FRA SATANE u filmu DARA IZ JASENOVCA – Evo zbog KOJE SCENE mi je na setu POZLILO!

Odgovore s nestrpljenjem čekaju i gledaoci „Tajne vinove loze„. Milovanović ne želi da otkriva, ali nagoveštava da se rešenje krije u liku koji on tumači – Zoranu.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

„Neću ništa da otkrivam, nisam ni svojoj deci nisam otkrio… Različite su reakcije. Ljudi u seriji imaju svoje kandidate. Oni koji me poznaju mi kažu da su se kladili, i traže da im odam kraj serije. Ali mogu samo da se klade, ne mogu da odam kraj, jer je to naš dogovor sa produkcijom“, rekao je glumac Nebojša Milovanović.

Zanimljivo je da se serija još nije završila, a već se priča o snimanju nove sezone „Tajne vinove loze“.

„Mislim da ima prostora i da će biti nastavka serije. Nastavak se piše, ali ne znam kada će doći do realizacije i emitovanja. Ova serija je sama za sebe izborila nastavak, i čini mi se da oko toga nema dileme“, istakao je Milovanović.

Pročitajte još ŠOK! OTKRIJTE – Hoće li HRVATI ipak RAZDVOJITI Daru i Budu u seriji DARA IZ JASENOVCA?

Foto Promo

Advertisement