Connect with us

TV

RADIO MILEVA – Nova urnebesna komedija STIŽE na RTS! A evo I KADA!

Published

on

Komedija “Radio Mileva”, nastala u režiji Elmira Jukića, prema ideji Nebojše Garića stiže na male ekrane 9. marta. Svakog radnog dana, od 20 časova na Prvom program RTS-a pratićemo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje. Tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.

Pročitajte još Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Mileva je glava kuće. Sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela kao sekretarica predsednika Opštine. Samouverena, energična, namazana. Žena koja ima sve informacije. Žena za sve vremena – snalažljiva i oštroumna.

Ćerka Natalija je njen antipod. Profesorka Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera i radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – OTKRIVAMO: Evo KO SU bili VERA i VUK u MLADOSTI! Nećete VEROVATI ODAKLE IH ZNAMO!

Nataliju je odmah nakon rođenja njene ćerke, Sonje, još pre 15 godina, ostavio muž. Pošto je sa Natalijom očigledno negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje” kako bi od nje napravila svoju doslednu naslednicu, čemu se Natalija svim silama protivi.

Sonja je loš đak, ali opčinjena društvenim mrežama i savremenom tehnologijom u kojoj vidi svoju svetlu budućnost. Baba Mileva je apsolutno u tome podržava i njih dve čine fantastičan tim u večitom sukobu sa smernom Natalijom koja iskreno veruje da prečica do uspeha ne postoji.

Pročitajte još Milica Zarić, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM I TV otkriva: Hoće li se Jelena POKAJATI zbog svojih PRETNJI?

Mileva nije autoritet samo u okvirima svoje porodice već i u čitavoj zgradi koja je pravi kosmos u malom sa čitavom lepezom živopisnih karaktera iz čijih suprotnosti proističu duhoviti zapleti i iznenadni obrti. Policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan injegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurg Viktorija, slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, pesnik Rade, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica, samo su neki od urnebesnih karaktera koji svakodnevno defiluju kroz Milevin život, a i ona kroz njihov.

Pročitajte još Aleksandar Srećković, junak serije TAJNE VINOVE LOZE, za FILM i TV OTKRIVA – EVO na ŠTA je SVE Paun spreman da bi Vera bila NJEGOVA!

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike.

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Tihomir Stanić, Bojan Dimitrijević, Marko Gvero; Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović i Svetozar Cvetković. Kreator serije i producent je Nebojša Garić, a reditelj Elmir Jukić. Scenaristi su Zorica Cvijetić, Marijana Čulić-Vićentić i Željko Hubač. Direktor fotografije je Almir Đikoli, scenograf Aleksandar Cvijanović, a kostimograf Nevena Milovanović. Muziku je komponovao Vladimir Graić. Izvršni producent Igor Stojanović.

PROČITAJTE JOŠ EKSKLUZIVNO – DRŽAVNI SLUŽBENIK i DUG MORU otkupljeni za SVETSKO TRŽIŠTE! Milan Marić ODUŠEVIO STRANCE!

Foto Promo

Advertisement