Connect with us

Top Story

Igra sudbine 241. epizoda – Sofija je TRUDNA? Luka postaje OTAC?

Published

on

Igra sudbine 241. epizoda donosi nam poslednje radnog dana ove nedelje, u petak, 26. februara ogromno iznenađenje. Ali da biste otkrili o čemu je reč, moraćete da sačekate do kraja teksta. Što i nije tako daleko – priznaćete.

Pročitajte još GLASAJTE – Šta mislite, KO je UBIO TEODORU u seriji TAJNE VINOVE LOZE? Vuk, Zoran, Paun ili… Anketa u tekstu!

Mileva Tankosić pravi novu ujdurmu. Dolazi kod Ade i provocira Vukašina da će dobiti zeta i da će postati deda. Mada to u Vukašinovom mozgu deluje kao atomska bomba, on kao Žeklinin otac ne može da ne odreaguje emotivno. Ipak, Žaklina je njegova ćerka.

Za to vreme, u ginekološkoj ordinaciji Nada i Strahinja saznaju važne vesti. Da li će to biti ono što će nas najviše i obradovati?

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 31: Vera i Vuk konačno SAZNAJU ko je Teodorin UBICA!

Bruner menja taktiku i pravi potpuni zaokret u planovima. Sada traži od Janka da za njega ubije! Pitamo se i koga? Da li je Matija, Brunerova nova meta?

Pročitajte još Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Ada hvata Matiju u prisluškivanju veoma važnih informacija, a Sofija dobija napad mučnine…​ Znači li to da je ona TRUDNA?

Foto Printskrin

Advertisement