Connect with us

TV

Na večeri kod, 2. epizoda: Tijana Dapčević SPREMA veliko IZNENAĐENJE! EVO o čemu je REČ!

Published

on

“Na večeri kod”, 2. epizoda: Videćete kako se u ulozi domaćice snašla prva predstavnica  ekipe “Biber”. U pitanju je pop pevačica, šarmantna Tijana Dapčević.

PROČITAJTE JOŠ: GLASAJTE – Šta mislite, KO je UBIO TEODORU u seriji TAJNE VINOVE LOZE? Vuk, Zoran, Paun ili… Anketa u tekstu!

Njene srpsko-makedonske specijalitete ocenjivaće: Ana Stanić, Ivana Peters, Aleksandra Bursać, Milan Gromilić, Bojan Vasković i prošlonedeljni domaćin Ivan Mihailović.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE biće novi DŽEJMS BOND! A evo i KO MU POMAŽE da DOBIJE TU ULOGU!

Saznaćete za koju je pesmu Tijana dobila najveći bakšiš u život i to baš od sopstvenog muža. Zanimljivo je to da su njih dvoje počeli da žive dan-dva posle upoznavanja. Čućete kako ona sama sebe zove i šta o tome misli njena najbolja drugarica i imenjakinja Tijana.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 241. epizoda – Sofija je TRUDNA? Luka postaje OTAC?

Tijana Dapčević otkriva da njeno violončelo ima ime, ali i zašto nije postala pijanista ili violinista. Čućemo i zašto je “privilegija” kada nijedan jedini dan ne mora da ide na posao.

PROČITAJTE JOŠ: Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Gosti popularne pop pevačice pokazali su se kao duhoviti, ješni i raspevani. A u tome su posebno prednjačili Ivana i Bojan, koji je svojim saborcima otkrio i sta znači “kovrdžavo pevanje”. I sama domaćica je u više navrata potvrdila svoj dobar glas.

PROČITAJTE JOŠ: RADIO MILEVA – Nova urnebesna komedija STIŽE na RTS! A evo I KADA!

Popularni kulinarski serijal “Na večeri kod” prikazuje se ponedeljkom u 22.00 na kanalu RTS 1. U njemu se dve ekipe poznatih ličnosti, “Biber” i “So”, takmiče u spremanju večere. Onaj koji bude odneo pobedu u emisiji, imaće priliku da uruči novčanu nagradu nekoj humanitarnoj organizaciji.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement