Connect with us

Top Story

HIT! IGRA SUDBINE još nije spremna za KRAJ! Serija dobija još 100 NOVIH EPIZODA?

Published

on

Serija Igra sudbine vozi nas duže od godinu dana bez dana predaha. Bilo je tu svega. Ljubavi, rastanaka i raskida, zabijanja noževa u leđa i sasipanja istine u oči. Kontroverza, intriga, osveta… Rolerkoster Žarka Jokanovića posle 240 epizoda i dalje se ne zaustavlja. A priča koju vodi Ada Kanački – i dalje se ne zaustavlja.

Pročitajte još Strahinja iz IGRE SUDBINE ima jednu VELIKU TAJNU zbog koje bi mogao da RASKINE SA NADOM! Evo o čemu je REČ!

Kako je prvo bitno predviđeno serija je trebalo da ima nekih 170 epizoda. Ipak, kako smo toga svi svesni, „Igra sudbine“ je taj broj davno probila. Još prošle godine postala je javna tajna da se serija neće završiti pre polovine 2021. godine. Igra sudbine prema poslednjim informacijama imaće oko 300 epizoda.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 32: ŠOK! Radule uzima PIŠTOLJ! Vera i Vuk su u velikoj OPASNOSTI!

Međutim, čak i ta informacija danas je dobila svoju ažuriranu verziju. Kkao je glavni junak serije Luka Raco to otkrio u intervjuu za Blic, postoji mogućnost da „Igra sudbine“ dobije još 100 novih epizoda.

Pročitajte još Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

– Još se šuška. Ako se to bude dogodilo bićemo srećni. Voleli bismo ne 100, nego i 1.100 ako treba. Raditi sa ovom divnom ekipom je nešto u čemu svi uživamo i priželjkujemo da će se to dogoditi – zaključuje Raco za Blic.

Foto Promo

Advertisement