Connect with us

Top Story

KONAČNO! Stevan Piale otkriva hoće li LUKA i SOFIJA ostati ZAJEDNO i ČIJE JE SOFIJINO DETE!

Published

on

Glumac Stevan Piale tokom poslednjih godinu dana postao je jedno od najvećih TV lica na domaćoj glumačkoj sceni. Naravno, zahvaljujući seriji Igra sudbine i roli Luke Kanačkog. Svi smo bili svedoci turbulentnog perioda koji je njegov junak prošao od premijerne do ove 241. epizode popularne serije.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE još nije spremna za KRAJ! Serija dobija još 100 NOVIH EPIZODA?

Nedelja za nam posle dugo vremena za njega je donela veliko otrežnjenje. Konačno je otvorio oči i shvatio ko je Sofija Šubarević. Ali tu se, nažalost, njegove brige ne završavaju. Kao što smo videli, Sofija je iznenada dobila mučnine. One bez mnogo sumnje i poznajući maštovitost scenariste Žarka Jokanovića naslućuju na njenu trudnoću. Ali sa kime?

Pročitajte još Strahinja iz IGRE SUDBINE ima jednu VELIKU TAJNU zbog koje bi mogao da RASKINE SA NADOM! Evo o čemu je REČ!

Da li je Brzutkin plan urodio plodom? Da li je Sofija trudna? I da li je to dete Lukino ili, možda, Matijino? Mogućnosti ima mnogo, a odgovor koji je Stevan Piale dao u intervjuu za Blic, možda nam nagoveštava u kom pravcu će se njegova i Sofijina veza dalje kretati. I da li će Luka konačno okrenuti leđa Sofiji?

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 32: ŠOK! Radule uzima PIŠTOLJ! Vera i Vuk su u velikoj OPASNOSTI!

– Ono što naslućujem je to da je Luka preležao sve dečje boolesti i da se polako vraća u neku ravnotežu. Zapravo, ne mogu da kažem da se vraća, jer on nikada nije ni bio u ravnoteži. Znajući Žarka Jokanovića, očekujem da će Lukino putovanje biti turbulentno do samog kraja – poručuje mladi glumac koji je nedavno i sam postao otac ćerkice Rose.

Pročitajte još Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Foto Promo

Advertisement