Connect with us

Featured

Tajne vinove loze, epizoda 32: ŠOK! Radule uzima PIŠTOLJ! Vera i Vuk su u velikoj OPASNOSTI!

Published

on

“Tajne vinove loze”, epizoda 32 prikazuje se premijerno u petak (26. februara) od 21.00 na kanalu Superstar TV.

PROČITAJTE JOŠ: Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Sloba je otkrio Veri, Vuku i njegovom advokatu da je Nenad odgovoran za Teodorinu smrt. Njega je video one noći na jezeru da davi svoju sestru, nakon čega je Nenad pokušao da je spase.

PROČITAJTE JOŠ: GLASAJTE – Šta mislite, KO je UBIO TEODORU u seriji TAJNE VINOVE LOZE? Vuk, Zoran, Paun ili… Anketa u tekstu!

Vera je besna Mirteu. Ubeđena je da je sve vreme znala istinu, da je Nenad ubio Teodoru, i da ju je krila od nje. Sada, kada joj se život raspada, zahteva od nje da joj ispriča sve što zna.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE biće novi DŽEJMS BOND! A evo i KO MU POMAŽE da DOBIJE TU ULOGU!

Anja je saznala da je Jović u afektu otkrio njenom ocu da su njih dvoje bili u vezi. Pita ga kako je mogao to da učini u trenutku kada je Vuk najranjiviji i nakon što su njih dvoje raskinuli. Ona zaključuje da je Dušan veoma zao čovek.

PROČITAJTE JOŠ: Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Radule vadi crnu kutiju iz ormara. Iz nje uzima pištolj. Nešto je smislio. Da li će krenuti put Negotina? Hoće li se ostvariti Mirteina loša predskazanja? Da li je on taj čovek koji će se isprečiti na putu Vere i Vuka?

U popularnoj domaćoj seriji “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Aleksandar Srećković Kubura…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement