Connect with us

Featured

Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Published

on

Sa junacima serije “Tajne vinove loze” družimo se svako veče na kanalu Superstar TV od 21 čas. Ljubavni i poslovni jadi Vere, Vuka, Jelene, Anje… okupirali su domaću TV publiku. Ali, kraj se uskoro bliži, pa će i ovo uzbudljivo klupko da se konačno odmota.

PROČITAJTE JOŠ: GLASAJTE – Šta mislite, KO je UBIO TEODORU u seriji TAJNE VINOVE LOZE? Vuk, Zoran, Paun ili… Anketa u tekstu!

I dok se ne oprostimo od aktera priče o vinu, bar na neko vreme, predstavljamo vam kako su izgledali kao deca. Kada su svi priželjkivali da postanu ono što danas jesu – uspešni glumci.

PROČITAJTE JOŠ: Nebojša Milovanović OTKRIVA: Evo KO ZNA sve TAJNE VINOVE LOZE, i KO je UBIO TEODORU!

Sloboda Mićalović je jedna od najlepših i najpopularnijih srpskih glumica. Mnogo godina pre nego što će steći taj status, Sloboda je prvi put pred kamere stala kao devetogodišnji devojčurak. Bilo je to u čuvenoj emisiji Milorada Mandića Mande “S one strane duge”.

Emisija je tada snimljena u njenom rodnom gradu Leskovcu. A sudeći prema snimku, glumica je odmalena imala samopouzdanje i očaravajući osmeh. Bez trunke treme, mala Sloboda je potvrdno odgovorila Mandi na čuveno pitanje “Da li si se možda zaljubiška?”.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE biće novi DŽEJMS BOND! A evo i KO MU POMAŽE da DOBIJE TU ULOGU!

Jedna od starijih fotografija na “Instagram” profilu Vojina Ćetkovića je i ona iz indeksa, “neobojena”, kako ju je nazvao. Na njoj je jedva punoletan mladić, koji je stigao iz Kruševca u Beograd. Bujne kose, ali bez brade, koja je u međuvremenu postala važan deo njegovog imidža. Mada na prvi pogled deluje neprepoznatljivo, oštar i samouveren pogled ga odaju.

Vojin Ćetković kao brucoš na Fakultetu dramskih umetnosti i kao Vuk u seriji „Tajne vinove loze“

Vanja Nedić je u glumu bila zaljubljena još od detinjstva. U osnovnoj školi, kao 12-dišnjakinja, pohađala je  dramski studio u Somboru. Glumica Olgica Nestorović ju je, kako kaže, “zarazila” glumom. Gluma joj je ispunila i srednjoškolske dane, a FDU je došao kao logična “posledica” Vanjinog dotadašnjeg rada.

PROČITAJTE JOŠ: IME NARODA – EVO kada nas očekuje TV PREMIJERA novog domaćeg filma! VIDEO

A šta bi mala Vanja rekla velikoj?

Vanja Nenadić kao jednogodišnja devojčica i kao Anja u seriji „Tajne vinove loze“

– Ja sam mala Vanja. Imam godinu dana i nemam pojma šta me čeka u životu, niti me interesuje. Rekla bih samo ovoj velikoj Vanji, ako Boga zna, da batali ispitivanje i traganje za bilo kakvim smislom. U ovoj klopci, u koju se pretvorio svet, nego da raspertla koju cipelu i uzme svog plišanog miša kao ja. I dosta više, aman! Veliki pozdrav svima, a najviše mojoj mami i tati – napisala je ispod fotografije Vanja Nedić.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 31: Vera i Vuk konačno SAZNAJU ko je Teodorin UBICA!

Milica Zarić je talenat za glumu nasledila od svog pokojnog oca. Dragan Zarić je bio jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije. Snimio je skoro 100 filmova i serija. Stariji gledaoci najviše ga pamte po glavnoj ulozi Milorada iz megapopularne serije “Ljubav na seoski način”, u kojoj je igrao sa Čkaljom.

Milica Zarić kao devojčica i kao Jelena u seriji „Tajne vinove loze“

Milica je svojevremeno otkrila da njen otac nije bio oduševljen što je odlučila da upiše Akademiju.

PROČITAJTE JOŠ: RADIO MILEVA – Nova urnebesna komedija STIŽE na RTS! A evo I KADA!

– Sećam se da tata nije baš bio oduševljen kada sam mu rekla da ću upisati Akademiju. Moj brat Ivan Zarić to je uradio pre mene na veliko iznenađenje svih nas, jer nikome nije rekao da se sprema. Ipak, mislim da je tati negde i bilo drago zbog našeg izbora, jer se nastavila njegova tradicija – rekla je Milica Zarić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement