Connect with us

TV

Igra sudbine 242. epizoda – Luka izvodi UNU na romantičnu VEČERU! Šta će ŽAKLINA reći na TO?

Published

on

Igra sudbine 242. epizoda koja je na programu TV Prva u utorak 2. marta od 21.00 sprema nam nova iznenađenje. neka od njih biže šokantna kao i uvek. neka romantična, a neka će izroditi i nove zaplete koji će dovesti u opasnost živote glavnih junaka. Pa, da krenemo redom.

Pročitajte još Miloš Biković: TOP 3 stvari koje niste ZNALI o NAŠEM najpopularnijem glumcu – Da li se IKADA POSVAĐAO sa BAĆOM, zbog KOGA plače kao STRINA, i…

Uznemirena zbog svega što je čula u domu kanačkih, a tu se pre svega odnosi na to da je Vukašin Žaklinin otac, Pančeta u kafiću saopštava Ivanu i Tići vesti. Ona im u svom stilu otkriva da je „mrtvozornik“ otac njene sestričine Žakline i da tu infomraciju niko ne sme da sazna.

Pročitajte još BESA 2 – OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI: Petrit KOCI sprema VELIKO IZNENAĐENJE! Ali to NIJE SVE!

Matiji se ne sviđa što je Sofija sve stavila na „jednu kartu“ – odluku sudije Obrenovića. On smatra da Sofija mora da igra mnogo pametnije. Zbog toga odlučuje da ne ponovi njenu grešku te kao mamac Adi odmah otkriva da mu je Donka pretila i da ima novi plan. Srećom, Ada nimalo ne veruje svom sestriću. Ona upozorava Stanu i marinka da paze šta pričaju u kući.

Pročitajte još Saznaj PRVI: Evo KADA i na KOM KANALU počinje srpska DINASTIJA! I ko će BITI ALEKSIS?

Vukašin ozbiljno preti Maksimu i upozorava ga da će loše završiti ukoliko napravi neku grešku. Luka izvodi Unu na romantično druženje u kafanu „Nema nade“. Hoće li se između ovo dvoje, ipak, razviti neka NADA. I šta će Žaklina reći na to?

Foto Promo

Advertisement