Connect with us

FILM

Miloš Biković: TOP 3 stvari koje niste ZNALI o NAŠEM najpopularnijem glumcu – Da li se IKADA POSVAĐAO sa BAĆOM, zbog KOGA plače kao STRINA, i…

Published

on

Miloš Biković, bez sumnje, postao je naš najtraženiji i najpopularniji glumac. Kako u zemlji, tako i u Rusiji, čije je državljanstvo nedavno dobio, a gde se već ustoličio na tronu najplaćenijih ruskih glumaca. Ipak, Biković kaže da još nije postao slavan, jer taj status prippada herojima i glumcima koji za sobom imaju bar pet decenija uspešne karijere.

Pročitajte još OTKRIVAMO! EVO KADA stižu film i serija JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE!

– Ne bih ja to nazvao slavom, to je popularnost. U mom slučaju još je rano za taj termin. A teško je da te ona ne menja. Na primer, dok sam sedeo u hotelu gde smo snimali „Južni vetar 2“, prilazila su mi deca da se slikaju sa mnom. Čovek od krvi i mesa može da se slika pet puta, ali već šesti put nisam sedeo na otvorenom, već sam se sklanjao jer nisam mogao da sedim na miru, da jedem, da pričam.

Pročitajte još Saznaj PRVI: Evo KADA i na KOM KANALU počinje srpska DINASTIJA! I ko će BITI ALEKSIS?

Ljudi su mi stalno prilazili da me dižu da bih se slikao sa njima. Ili, na primer, idem gradom i pričam telefonom, zaustave me i prekinu mi razgovor da bi se slikali sa mnom. I onda kada ja kažem: „Je l’ vidite da pričam telefonom?“, oni se naljute. Nekad mi smeta i kada svi pilje u mene, gledam da se sklonim tada. Svakako, zahvalan sam na pažnji koju imam, ali je prijatna samo do određene mere – priznao je Biković u intervjuu za Informer, dodajući da je zbog korone bio prinuđen da odbije mnogo privlačnih uloga u Rusiji. Ipak, u ponudi već ima nekoliko koje su veoma zanimljive i, kako, priznaje – biće mu izazov. Upravo zbog njih više ne razmišlja o Holivudu.

Južni vetar 2 ubrzanje (1)

Pročitajte još ŠOK! Ivan Mihailović zbog serije VOJNA AKADEMIJA rizikovao ZDRAVLJE! Nećete verovati šta je uradio!

– Mislim da Holivud nije toliko bitan jer se decentralizovao. Sada postoji globalno tržište. Vi možete da snimite fantastičnu seriju u Srbiji i da je plasirate na platformama preko kojih one mogu postati popularne bilo gde u svetu. Danas nije toliko važno imati holivudsku karijeru. A meni je važnije da promovišem srpsku kulturu u svetu nego da sebi pravim karijeru – zaključuje Biković.

Pročitajte još ŠOK! Vojin Ćetković: Hteo sam da ODUSTANEM od GLUME! Evo i ZAŠTO!

U nastavku razgovora za Informer otkrio je i da li je nekada prihvatio ulogu zbog novca, da li se ikada posvađao sa ekipom iz serije „Južni vetar“, ali i zbog koga najlakše zaplače.

– Ne svađam se često sa nekim od njih dvojice, ali i to se dogodi. Poslednji put smo se sukobili pre početka snimanja drugog dela filma „Južni vetar“. Zamerili su mi što im se nisam priključio odmah na pripremama za film. Ogroman posao je morao da se obavi. To su stvari koje publika ne vidi, a veoma su važne da bi se dobio dobar finalni proizvod koji svi sa oduševljenjem gledamo u bioskopima. Ja sam tada imao posla oko glumačkih priprema – otkrio je Biković, dodajući da je retko imao priliku da prihvati ulogu zbog novca, pogotovo u Srbiji.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!

– Retko sam uloge birao samo zbog novca. Naročito ne u Srbiji, jer ovde novca nema. Tačnije, nema ozbiljnog novca. Tek u poslednjih nekoliko godina industrija filma je počela da se razvija, tako da sam uloge uvek birao jer su mi se dopadale – zaključio je on, i za kraj otkrio zbog koga se rasplače u trenutku.

– To su neki intimni momenti o kojima ne bih govorio, ali ima i nekih momenata kada sam pod stresom, pa gledam nešto na Instagramu i ugledam neke mačiće kako se nešto igraju i onda zaplačem na to kao neka strina. Ne znam šta mi bude u tom trenutku, iskreno.

Foto Promo

Izvor Informer

Advertisement