Connect with us

Featured

OTKRIVAMO Ko je Dragan Petrović, NEMANJA iz serije TAJNE VINOVE LOZE

Published

on

Dragan Petrović, mladi glumac iz serije “Tajne vinove loze”, skrenuo je pažnju na sebe upravo ulogom Nemanje Smiljanića. Popularna domaća telenovela, koja se ovih dana privodi kraju na Superstar TV, za njega je prvo veliko iskustvo pred kamerama.

PROČITAJTE JOŠ: Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!

Ulogu je dobio sasvim slučajno. Njegov dobar prijatelj, Dragan Sekulić koji igra Stefana, preporučio ga je producentima. Tražili su glumca koji bi izgledom odgovarao Verinom sinu i Markovom bratu. Dragan je otišao na kasting i posle nekoliko dana dobio je odgovor da je uloga Nemanje njegova.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković: TOP 3 stvari koje niste ZNALI o NAŠEM najpopularnijem glumcu – Da li se IKADA POSVAĐAO sa BAĆOM, zbog KOGA plače kao STRINA, i…

Najveći izazov bio mu je akcenat, koji je kao i tekst učio kod kuće. Nije mu, kaže, bilo teško da se poistoveti sa Nemanjom. On je, takođe, student i nema velike razlike u godinama. Ipak, zbog jedne stvari je imao tremu.

PROČITAJTE JOŠ: BESA 2 – OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI: Petrit KOCI sprema VELIKO IZNENAĐENJE! Ali to NIJE SVE!

– U početku je postojala trema, jer ovo je moj prvi veliki projekat pred kamerom u koji su uključeni veliki glumci. Zaista je ovo bio pravi izazov za mene. Sa Slobodom Mićalović i Markom Vasiljevićem proveo sam najviše vremena tokom snimanja. Imam samo reči hvale za njih, a tu su još i Vojin Ćetković, Vanja Nenadić, Dara Džokić i drugi. Cela ekipa je divna, dosta su mi pomogli i brzo sam se uklopio. Čast mi je što sam imao priliku da sarađujem sa njima – rekao je Dragan Petrović.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vojin Ćetković: Hteo sam da ODUSTANEM od GLUME! Evo i ZAŠTO!

Mladi glumac otkriva da mu se ljubav prema pozorištu i glumi javila u najranijem detinjstvu. U trećem razredu osnovne škole postao je deo amatarskog pozorišta “Janko Veselinović” u Bogatiću. U tom periodu za njega je gluma bila igra, a tek kasnije je shvatio da želi da mu postane životni poziv. Tokom srednje škole odlučio je da konkuriše na Fakultetu dramskih umetnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Saznaj PRVI: Evo KADA i na KOM KANALU počinje srpska DINASTIJA! I ko će BITI ALEKSIS?

– Moj najveći glumački uzor, još od malih nogu, bio je neponovljivi Zoran Radmilović. Zbog njegovog “Radovana” sam i zavoleo ovaj posao – otkrio je Dragan Petrović za “Kurir”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement