Connect with us

Top Story

BESA 2 – OTKRIVAMO SVE o DRUGOJ SEZONI: Petrit KOCI sprema VELIKO IZNENAĐENJE! Ali to NIJE SVE!

Published

on

Iz Telekoma Srbija i produkcijskih kuća Adrenalin i Red Planet Pictures, tokom naredne godine nam stiže nastavak hit serije „Besa“. Snimanje druge sezone koja će se emitovati na Superstar TV kanalu započeto je u Crnoj Gori, poštujući sve propisane epidemiološke mere. Nakon pauze, ekipa se preselila za Beograd, a u razgovoru za TV Prva, Nikola Ljuca, reditelj dela snimanog u Crnoj Gori, i jedna od vodećih zvezdi serijala Miloš Timotijević, otkrili su šta nas čeka u nastavku.

Pročitajte još Tajne vinove loze, epizoda 35: Paun kreće NA VUKA! Sledi konačni OBRAČUN!

– Snimanja u crnoj Gori protekla su u najboljoj mogućj atmosferi. Od početka do kraja nas je pratilo lepo vreme, što je bilo veoma važno zbog situacije sa koronom. Ona je dosta izmenila sam ritam snimanja, ali i funkcionisanja na setu i van njega. Ono što nam je bilo najzanimljivije jeste to što smo svi morali da budemo u karantinu i kada nismo radili, pa smo se često šalili da smo u nekom rijalitiju – istakao je na početku razgovora Ljuca, na šta se Miloš Timotijević nadovezao dodajući da je snimanje u Crnoj Gori završeno po planu uprkos svim nedećama.

Pročitajte još Milica Zarić, junakinja serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA: EVO zašto je Jelena ZLA i koji je njen NAJVEĆI STRAH!

  • Porodica je i dalje centralna tema serije „Besa“, ali ovog puta videćemo šta znači ta reč u svom proširenom smislu. Koja je odgovornost pripadanja nekoj porodici i koje to sve obaveze nameće. Moj Petrit Koci se u drugoj sezoni značajno razvija. ne smem da otkrijem još u kom pravcu, ali publiku očekuju velika iznenađenja – poručio je Timotijević, a Nikola Ljuca otkrio je i koja su to iznenađenja o kojima Miloš govori.
  • – Na kraju prve sezone ostale su te tri tačke koje će Kocija u nastavku razviti u nekom neverovatnom pravcu. Tu pre svega mislim na dubinu emocija i mračne tonove koje niko, pa ni Miloš nije očekivao – dodao je Ljuca, a Miloš je istakao da se i sam iznenadio onim što je reditelj u njemu pronašao tokom snimanja.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE još nije spremna za KRAJ! Serija dobija još 100 NOVIH EPIZODA?

Kada je reč o novim i starim likovima koje ćemo gledati, Ljuca tu nije imao zadršku.

– Svi koji su preživeli prvu sezonu pojaviće se i u drugoj. Uz neke nove junake, naravno. S tim što će sporedni likovi iz prvog ciklusa sada dobiti mnogo veći prostor i preuzeti vodeću reč. Druga sezona biće „Evropa u malom“. na setu se trenutno govori 8 jezika. Mi imamo prevodioce, ali se sporazumevamo i bez njih. Poslednja scena koju smo snimali u Crnoj Gori bila je na turskom jeziku, a ja ne znam nijednu reč turskog. Međutim, kroz tu svakodnevnu dinamiku došli smo do toga da se svi savršeno razumemo, pa svi govorimo i srpski, albanski, turski, engleski, italijanski… – objašnjava Ljuca.

Pročitajte još HIT! ŠTA nas očekuje u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE – ADA dobija novog MOĆNOG neprijatelja? A evo i KO JE ON!

– Još ambicioznije zamišljena od prve sezone, druga sezona serije “Besa” snimaće se i van granica našeg regiona”, kaže Tea Korolija, direktorka produkcijske kuće Adrenalin i otkriva da “jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči. – istakla je ona.

Pročitajte još Nećete VEROVATI kako su JUNACI serije TAJNE VINOVE LOZE izgledali kao DECA! (FOTO i VIDEO)

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku. Kreatori druge sezone serije „Besa“ su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. 

Foto Promo

Advertisement