Connect with us

TV

Sandra Bugarski, zvezda serije IGRA SUDBINE otkriva NAJVEĆU PANČETINU TAJNU: EVO kako je sve POČELO!

Published

on

Kada je pre pre više od godinu dana, prvi put suvereno izdominirala na malim ekranima u roli Marice Pančetović Pančete – velike lavice koja bi volela da bude nobles, ali je zadovoljna i kada tabana one koji za sebe misle da to već jesu, Sandra Bugarski nije sumnjala u uspeh. Pančeta je žena iz naroda koja veruje u dobro i pravdu. U principu, u one vrednosti u koje veruje i naša poznata glumica. Pančeta je Sandri donela najveću slavu, ali velikih uloga u njenoj karijeri i pre nije manjkalo.

Pročitajte još Igra sudbine 246. epizoda – Vukašin OTKRIVA Sofijinu NAJVEĆU TAJNU! Ali to nije SVE!

Pamtimo je kao bolničarku u filmu „Lepa sela lepo gore“, ali i po ulogama u filmovima i serijama „Sve je za ljude“, „Hotel sa 7 zvezdica“, „Potera za sreć(k)om“, „Pozorište u kući“, „Sumnjiva lica“, „Senke nad Balkanom“, „Psi laju, vetar nosi“, „Junaci našeg doba“, „Drug Crni u NOB-u“… Ipak, Pančeta je omiljena, a Sandra nam otkriva i zašto.

Pročitajte još Kaljave gume epizoda 10: Robertu se smeši HOLIVUD, ali VESNA nije SREĆNA…

– U Pančeti se mnogi prepoznaju, pa mi prepričavaju svoje situacije u kući, sa porodicom. Neki se pronalaze u situacijama kada se Panči bori za pravdu, ne birajući sredstva, a nekima je njena eksplicitna borbenost nalik onome kada se rešavala stvar tvrdim sredstvima umesto dijalogom. Ima primera u kojima mi se povere da su ONE, naizgled, borbene, zapravo emotivne i fražilne. Ja sam gospođicu Maricu uradila zanatski, ali iz svoje duše – istakla je glumica u razgovoru za Novosti, otkrivši u tom intervjuu i deo sebe.

Pročitajte još Kaljave gume, epizoda 9: Vesna i Robert STIŽU U BEOGRAD! Robert postaje TV ZVEZDA!

– Nije lako pričati o sebi, ali je činjenica da pripadam onom broju ljudi koji se svakim danom trudi da uradi neko dobro delo, makar to bilo i uljudno javljanje komšiluku ili osmeh i zagrljaj koji podelim sa bližnjima, kolegama, pa čak i nepoznatim ljudima koji mi prilaze. Računica je jednostavna – ako svakoga dana nisi uložio trud da budeš bolji, ti si postao gori. Što se tiče posla, tu se uvek postaram da opravdam lik koji tumačim, do maksimuma. Kada glumac voli osobu koju igra, makar to bio i najgori krvnik, izazvaće u gledaocu empatiju i privoleće ga za sebe.

Pročitajte još Sena Đorović, zvezda serije TAJNE VINOVE LOZE za FILM i TV OTKRIVA: LINA je moj poklon svim NEVIDLJIVIM ŽENAMA!

A Ima li vremena za odmor?

– Na moju veliku sreću, imam miran, spokojan i dubok san. Tako se i regenerišem. Jutro volim da iskoristim za čitanje tekstova, uz kafu, jer verujem da odmoran mozak lakše memoriše. Slobodno vreme, uglavnom, nemam, a i kada se potrefi, gledam da se ućutim i odmorim. Teška godina je za nama. Iako se uvek i u svemu trudim da budem optimista i da vidim tračak nade, u ovoj pošasti koja nas je zadesila, nisam uspela ništa dobro da iznedrim. Daće Bog, pa će bolje biti. Pomoć u postizanju cilja je uvek ljubav i podrška. Bez te potpore nema ni kvalitetnog života.

Foto Promo

Advertisement