Connect with us

Top Story

Igra sudbine 246. epizoda – Vukašin OTKRIVA Sofijinu NAJVEĆU TAJNU! Ali to nije SVE!

Published

on

Igra sudbine 246. epizoda otkriva nam jednu od najvećih tajni glavne negativke – Sofije Šubarević. U epizodi koja će se emitovati u utorak, 9. marta saznaćemo napokon ko je Sofija.

Pročitajte još Igra sudbine 246. epizoda – ŠOK! Žaklina pred Unom STRASNO LJUBI Luku! Sofija je TRUDNA, Ada će PASTI na kolena?!

Vukašin saopštava Maksimu da je predao tužiocu sva dokumenta i da se tužilac pita kakva je to osoba koja je spremna da rođenog brata strpa u zatvor i to nevinog! Dok Sofija očajava, majka joj donosi test za trudnoću, garantujući joj da će je „dve crte“ vratiti u igru.

Pročitajte još Marko Vasiljević, junak serije TAJNE VINOVE LOZE otkriva VELIKU TAJNU O SEBI – Bio sam ĆELAV i MNOGO sam se TUKAO! A ovo me SPASLO…

Vukašin vrši pritisak na Maksima da ispuni svoj deo posla i raskrinka sestru. Hoće li se on držati dogovora, ili će krv ipak pobediti?

Pročitajte još Ivan Bosiljčić OTKRIVA sve tajne serije RANJENI ORAO: Zbog ovog sam završio u URGENTNOM CENTRU!

Ada traži od Marinka da stavi pod nadzor Luku, Unu i Žaklinu, ali kasno… Žaklina uleće u kancelariju kod Luke i počinje da ljubi „svog dečka“ pred šokiranom Unom!

Foto Promo

Advertisement