Connect with us

Top Story

Igra sudbine 247. epizoda – ŠOK! Sofija je PORAŽENA! Hoće da se UBIJE! Ali to nije SVE!

Published

on

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine. A Igra sudbine 247. epizoda doneće nam zaplet od kog će se, verujemo, mnogima zavrteti u glavi. A ponajviše – Žaklini. Ali da krenemo redom.

Pročitajte još RUŽA iz serije TAJNE VINOVE LOZE krije jednu veliku TAJNU! OVO će mnoge ŠOKIRATI! A evo o ČEMU JE REČ!

Nakon što ih je zatekla zajedno u kancelariji, Žaklina ushićeno ljubi Luku na Unine oči. Una je slomljena. Plače Mili u toaletu, a ona je teši. Žaklina za Luku ima jasnu poruku – okani se Une ili će ona stradati. Hoće li to upozorenje za Luku imati neku vrednost?

Matija otvoreno preti Aleksi. Optužuje ga da on stoji iza svega lošeg što mu se događa i da je on taj koji Adu okreće protiv njega.

Pročitajte još ŠOK! Luka GRBIĆ dobio BATINE na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i KO ga je TUKAO!

Sofija je očajna. Nalazi se pred ponorom i poručuje Božidarki da će se ubiti. Međutim, njena majka ima bolji plan. Potrebno je samo da Sofija potvrdi da je trudna. Kanački se nikada ne bi odrekli njihovog naslednika. Iako Luka možda i nije otac. Sofija odbija tu ideju, ali čini nam se da bi ubrzo mogla dobro da razmisli o njoj.

Pročitajte još Sloboda Mićalović kakvu NE POZNAJTE: PIJE, IGRA na stolu, PUCA iz pištolja! Ovim je dokazala da je IZVANREDNA glumica (VIDEO)

Za to vreme Ada zove broj telefona koji joj je stigao uz Nadine radove, i naravno – dobija Žaklinu. Ona ne zna ko je autor modela koji su joj anonimno stigli. Biće to veliko iznenađenje ako ne bude šok. A Vukašin objašnjava maksimu da će ako odradi posao po dogovoru zauzvrat dobiti ni manje ni više nego slobodu.

Vrhunac naredne epizode biće poljubac na koij se dugo čekalo. Unin i Lukin. Hoće li mu se Una konačno prepustiti?

Foto Printskrin

Advertisement