Connect with us

FILM

Sloboda Mićalović kakvu NE POZNAJTE: PIJE, IGRA na stolu, PUCA iz pištolja! Ovim je dokazala da je IZVANREDNA glumica (VIDEO)

Published

on

Sloboda Mićalović se proslavila ulogama romantičnih heorina. Publika je najviše vezuje za srceparajuće serije “Ranjeni orao”, “Nepobedivo srce” i “Tajne vinove loze”. Upravo ovi naslovi su među najgledanijim u skorašnjoj istoriji domaće televizije, pa su samim tim doneli veliku popularnost lepoj glumici.

PROČITAJTE JOŠ: SAZNAJEMO: Evo KADA počinje snimanje druge sezone serije TAJNE VINOVE LOZE!

Obožavaoci koji je doživljavaju kao nežnu Anđelku ili tradicionalnu Veru teško mogu da je zamisle u ulozi “problematične” žene. A upravo u filmu velikog Emira Kusturice “Na mlečnom putu”, Sloboda Mićalović je pokazala koliko je zapravo talentovana glumica.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić OTKRIVA sve tajne serije RANJENI ORAO: Zbog ovog sam završio u URGENTNOM CENTRU!

Samo u jednoj, maestralno snimljenoj sceni, ona peva, zanosno igra na stolovima, pije muški rakiju i puca iz pištolja. Sloboda je izjavila da je vatrena Milena bliža njenom karakteru od Anđelke iz “Ranjenog orla”, sa kojom je često poistovećuju. U filmu “Na mlečnom putu” Kusturica joj je, kaže, na trenutak dao da “dohvati umetnost kojoj svi teže”.

PROČITAJTE JOŠ: KOREJCI otpevali MOLITVU i ODUŠEVILI SVET! Marija ŠERIFOVIĆ ostala BEZ DAHA, i poručila IM OVO! Pogledajte VIDEO!

– Ima dosta sličnosti između Anđelke i Milene i mene, ali u suštini ova uloga je bliža mojoj prirodi, karakteru. Jedino moja majka se nije iznenadila kada je gledala ovaj film. Jer, ja kada sam bila devojčica, igrala sam fudbal sa dečacima, klikere… Ponekad sam znala da se potučem, sve suprotno od onoga kako su me drugi reditelji doživljavali. Kusta je nekako video da u meni postoji i ta druga strana – rekla je svojevremeno Sloboda Mićalović.

Takođe, Sloboda je otkrila i kako je reagovala kada se čula sa Kusturicom.

– To nisam pričala nikad, ali to je bilo strašno. Mi glumci imamo foru, da kada god ti zvoni telefon u društvu, ti prekineš razgovor tako što kažeš: “Uh, Kusturica ovde”. I sad, zove te baba, nebitno… Kažeš, Kusturica me zove – rekla je Mićalovićeva i nastavila:

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI – Evo koji POZNATI GLUMAC je trebalo da bude GUZA u BOLJEM ŽIVOTU! Boris Komnenić bio DRUGI IZBOR!

– U jednom trenutku, ja sam kod kuće sa Vojinom (Ćetkovićem, prim. aut), i meni zvoni telefon, zove Emir Kusturica. Ja čujem da je on, ali ja ne verujem. Mislim da mene neko tako zavitlava, pošto imamo i tih internih šala, ali ne smem da se upustim u tu zezanciju. Ja kažem: “Da…” On kaže: “Emir Kusturica ovde. Ja bih želeo da pošaljem scenario”. Ja znam da sam sela, ali zaista, nije preterivanje, ja nisam noge osetila – otkrila je Sloboda.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement