Connect with us

Top Story

RUŽA iz serije TAJNE VINOVE LOZE krije jednu veliku TAJNU! OVO će mnoge ŠOKIRATI! A evo o ČEMU JE REČ!

Published

on

Glumica Anita Mančić, koja je trenutno u žiži interesovanja zbog uloge Ruže u popularnoj seriji „Tajna vinove loze“ čije smo finale ispratili 8. marta na RTS1 gledaoce televizije K1 prilično je iznenadila jednim priznanjem. Naime, poznata glumica koju po talentu izjednačavaju sa Aleksandrom Berčekom, otkrila je da nije pogledala nijednu epizodu seriju. A razlog je prilično jednostavan – nema običaj da gleda sebe na televiziji.

Pročitajte još ŠOK! Luka GRBIĆ dobio BATINE na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i KO ga je TUKAO!

– Moram da vam priznam da nisam videla seriju, ja ne gledam sebe. Mora da prođe dosta vremena da bih pogledala seriju ili film u kojem glumim“, rekla je glumica gostujući u emisiji, dodajući da je najlepši utisak koji je ponela sa seta upravo osećaj jedne velike porodice.

Pročitajte još Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 5: Trnavac nije MRTAV! Policija je Bojani NA TRAGU!

– I dalje smo u kontaktu. Snimali smo usred korone i snimanja su bila duga i naporna. Toliko duga da sam razmišljala da nosim pidžamu sa sobom i da spavam u studiju jer sam gubila dosta vremena u putu od kuće do seta – priznala je Anita Mančić.

Glumica je otkrila i da je po prirodi povučena, i da ako bismo zamislili prostoriju sa mnogo ljudi, ona bi bila ta koja bi stajala u ćošku.

Pročitajte još Dejan Karaklajić, autor serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA za FILM I TV: Evo ZAŠTO smo UBILI KRISTINU!

– Ja sam ozbiljno nesocijalan čovek, tako sam se rodila. I moj put je duži i teži, ali mislim da je jedini pravi. O tome sam razgovarala davno i sa Petrom Kraljem. Kazao mi je da „kratko, ali slatko“ deluje primamljivije, međutim, jedino je trajanje vredno – poručila je glumica koja je, otkako je glumila u seriji „Zaboravljeni“, do danas ostala posvećena deci i mladim ljudima na margini.

Pročitajte još Branislav Jerković OTKRIVA – Da li se JOVIĆ VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE?

Bilo da je reč o deci iz vaspitno-popravnog doma u kojem su snimali seriju, bilo u okviru svog projekta „Njihov svet“ u kojem radi sa mališanima koja pate od Daunovog sindroma i poteškoća u razvoju.

– Ovaj svet bio mnogo lepši kada bi svako od nas svakog dana uradio malo. Pozvao nekoga telefonom i pitao: „Kako si? Da li ti nešto treba, mogu li danas da ti nešto donesem?“. Kada bismo se svakog dana nekome osmehnuli, nekoga zagrlili… rekla je Anita na K1 u emisiji „Kec na jedanaest“.

Izvor Mondo

Foto Promo

Advertisement