Connect with us

Top Story

UBICE MOG OCA: HIT! Vuk Kostić podelio fotke sa seta i otkrio NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE – Da li je JAKOVLJEVIĆ ŽIV?

Published

on

Ubice mog oca već četiri sezone bez predaha drža punu pažnju gledalaca i sa punim pravom spadaju u najgledanije domaće serije. Peti ciklus, uprkos svim izazovima sa korona virusom, počeo je da se snima sredinom decembra prošle godine. Premijeru ćemo gledati na kanalu Superstar TV ove godine, a šesti ciklus počinje da se snima već ove jeseni.

Pročitajte još Igra sudbine 247. epizoda – ŠOK! Sofija je PORAŽENA! Hoće da se UBIJE! Ali to nije SVE!

Kao što je to nedavno otkrila autorka i scenaristkinja serijala Nataša Drakulić, nova sezona bavi se događajima koji su doveli do ubistva Mileta Jakovljevića, Aleksandrovog oca.

Pročitajte još OTKRIVAMO – TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih SERIJA! EVO koja već 14 godina drži PRVO MESTO!

– On je, u trenutku kad je ubijen, bio na poziciji načelnika odeljenja za borbu protiv narkotika i njegovo nerasvetljeno ubistvo apsolutno je uticalo na Aleksandrov karakter. Bio je posebno zanimljiv scenaristički posao na tom povratku u prošlost, tzv. pregvelu. Biće zanimljiv i za snimanje vizuelno, neki likovi moraju da se podmlade, smršaju, ali zato je film čudo. Centralna tema serijala (deo u sadašnjosti) ovoga puta je vršnjačko nasilje među mladima. Gaga i ja konstruisali smo taj deo na osnovu, nažalost, istinitih događaja i u saradnji sa relevantnim ljudima kojima ovom prilikom zahvaljujem na pomoći. Teška je tema, bolna i opet, nažalost, svakodnevna. Verbalno, socijalno, sajber, fizičko – štura tipologija vršnjaškog nasilja koja ipak ne može da obuhvati svu strahotu kada se ono desi. Najstrašnije je kad završi samoubistvom mladih ljudi – istakla je Nataša Drakulić.

Pročitajte još RUŽA iz serije TAJNE VINOVE LOZE krije jednu veliku TAJNU! OVO će mnoge ŠOKIRATI! A evo o ČEMU JE REČ!

I dok se svi pitaju kada će premijera nove sezone, Vuk Kostić i Nina Janković, zvezde serije, prave nam „zazubice“ sa fotkama sa seta, na kojima je makar jedno jasno. A to je odgovor na pitanje obožavalaca – hoćemo li gledati Jakovljevića i u nastavku, odnosno da li je preživeo pucnjavu sa kraja prethodnog ciklusa.

Pročitajte još ŠOK! Luka GRBIĆ dobio BATINE na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i KO ga je TUKAO!

Foto Promo

Advertisement