Connect with us

Top Story

Radio Mileva 3. epizoda: Milevu je UDARILA struja! Cveta sprema ZVRČKU za SINA i njegovu DEVOJKU!

Published

on

“Radio Mileva” je nova domaća humoristička serija, koju radnim danima gledamo na RTS 1. Večeras je na programu 3. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih SERIJA! EVO koja već 14 godina drži PRVO MESTO!

U Milevinom stanu je poplava. Ventil u kupatilu pokušava da joj popravi komšija, majstor Moca.

Ali, upravnik zgrade, bivši policajac Lisičić budno motri na ponašanja stanara, i ne dozvoljava da se zatvori ventil u zgradi.

PROČITAJTE JOŠ: Dejan Karaklajić, autor serije TAJNE VINOVE LOZE OTKRIVA za FILM I TV: Evo ZAŠTO smo UBILI KRISTINU!

U gušanju sa Lisičićem oko ventila i strujomera, njega i i Milevu udari struja.

Za to vreme, Milevina komšinica Cveta, spremila je ručak za sina Mikicu i njegovu novu izabranicu, Janu. Cveta se svom snagom trudi da što pre raskine njihovu vezu.

PROČITAJTE JOŠ: RUŽA iz serije TAJNE VINOVE LOZE krije jednu veliku TAJNU! OVO će mnoge ŠOKIRATI! A evo o ČEMU JE REČ!

Sinopsis: Komedija „Radio Mileva“ prati svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna. Ćerka Natalija je njen antipod. Profesor Srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, jedna neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera, radi za male pare u školi gde nema ni pun fond časova…

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Luka GRBIĆ dobio BATINE na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i KO ga je TUKAO!

Režiju humorističke serije „Radio Mileva“ potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement