Connect with us

Top Story

Igra sudbine 248. epizoda – Maksim napada MATIJU! Sofija je POBEGLA! A GDE?

Published

on

Igra sudbine 248. epizoda

Igra sudbine 248. epizoda, koju gledamo u četvrtak 11. marta od 21.00 na TV Prva donosi nam još jednu jednu veliku misteriju. Sofija je naestala i niko ne zna gde je.

Pročitajte još Igra sudbine 248. epizoda – ŠOK! Sofija je NESTALA! Da li joj je MAKSIM došao GLAVE?

Videli smo da je Ada veoma zadovoljna što je naišla na dve fine i pristojne devojke koje žele da rade kod nje i dodatno su veoma talentovane. Nekako slutimo da će njeno oduševljenj biti još veće kada sazna da su te fine dame – Žaklina i Nada.

Uprkos tome što se on trudi da joj objasni kako između njega i Žakline nema ničega, Una jasno stavlja do znanja Luki da joj ne prija to što on nije raskrstio sa drugim ženama u svom životu. On ne zna šta da radi i kako da se postavi, jer trenutno plovi nemirnim morem između čak tri žene, a mora da se odluči za jednu. Ko će ona biti?

Pročitajte još ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

U Klubu, Ada uručuje Klaudiji usb sa jednim interesantnim snimkom i izdaje nalog da svima ispriča i pokaže šta je na njemu.

Božidarka ne odustaje od Sofijine trudnoće i moli je da uradi test kako bi potvrdila ono što oseća. Umesto da je posluša, Sofija sa koferom odlazi u nepoznatom pravcu. Kuda li se to Sofija zaputila?

Pročitajte još Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

Žaklinica odlazi kod majke da se žali na Luku, a to isto radi i Luka kod Ade. Na nesreću, njihovom razgovoru prisustvuje i Vukašin koji zbog svega izrečenog upada u raspravu sa Lilom.

Pročitajte još UBICE MOG OCA: HIT! Vuk Kostić podelio fotke sa seta i otkrio NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE – Da li je JAKOVLJEVIĆ ŽIV?

Kada Matija počne da se dere na Božidarku zahtevajući da mu kaže gde je Sofija otišla, u stan ulazi Maksim!​

Foto Printskrin

Advertisement