Connect with us

Top Story

Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 8 – Trnavac je Ivana SATERAO U ĆOŠAK! Ko će mu POMOĆI?

Published

on

Ljubav ispod zlatnog bora epizoda 8 ne prestaje da nam donosi uzbuđenja. Situacija sa Trnavcem dobila je epilog. A u kom pravcu će nas povesti – ka razrešenju ili novim komplikacijama?

Pročitajte još Kalkanski krugovi 1. epizoda: Kakvu TAJNU kriju MRAČNE dolovske ŠUME? Evo šta VREBA iz tame…

trnavac je pri svesti i na slobodi. To znači da su oni koji su ga bacili u nesvest u velikom problemu. Zbog toga Ivan naređuje Bojani, Marku i danici da ostanu u hotelu, jer im je život u opasnosti. Odlazi po pomoć kod jedine osobe na koju trenutno može da računa. Kod svog oca. Hoće li je dobiti?

Pročitajte još Serija PEVAČICA uskoro STIŽE na TV, a Milica Pavlović OTKRIVA da li će se pojaviti u 2. SEZONI. EVO kada POČINJE snimanje!

Za to vreme ekipa u hotelu ima drugih briga. Poruke koje je Julija servirala Bojani bude u njoj sumnje. Iako su Marko i Danica sve negirali, a ona krivicu prebacila na Ivana, crv sumnje ne da joj mira. Zbog toga odlučuje da istera stvari na čistac. Ivanu saopštava da joj se dopada, ali da bi bilo najbolje da njihovu riču ostave za neko drugo bolje vreme.

Pročitajte još OTKRIVENO: Evo KOLIKO su novca zarađivali glumci serije TAJNE VINOVE LOZE – PO EPIZODI! ŠOK!

Bojana pritiska marka da prizna da li je on otkucao policiji gde je Trnavac. Petar Ivanu postavlja ultimtum – Bojanina sigurnost za Božanino imanje? Ivan to odbija, ali to nije odgovor koji će se dopasti kriminalcu. Počinje prismotra hotela i otvoreni sukob Trnavca i Ivana. Kako će se sve završiti.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement