Connect with us

TV

Serija PEVAČICA uskoro STIŽE na TV, a Milica Pavlović OTKRIVA da li će se pojaviti u 2. SEZONI. EVO kada POČINJE snimanje!

Published

on

Serija “Pevačica” uskoro bi trebalo da započne svoj TV život. Još nije poznato kada će nam se Milica Pavlović predstaviti kao glumica, ali emitovanje ove krimi-drame očekuje se ovog proleća.

PROČITAJTE JOŠ: KALJAVE GUME – OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Robert i Vesna se spremaju za HOLIVUD!

Ono što je kuriozitet jeste da je serija “Pevačica” obnovljena za drugu sezonu pre početka prikazivanja prvog ciklusa. Ovu informaciju je ekskluzivo nedavno saznao portal FILM I TV. A Milica Pavlović sada otkriva kada će pasti prva klapa novih epizoda i da li će se pojaviti u drugoj sezoni:

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Nenad se VRAĆA u drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE? Da li je TO MOGUĆE?

– Snimila sam seriju “Pevačica” u kojoj sam dobila glavnu ulogu i koja treba da se emituje uskoro. U avgustu krećem da snimam drugu sezonu iste serije i to me neizmerno raduje. Znači da smo prvu sezonu odradili baš kako treba i svi smo zadovoljni – rekla je Milica Pavlović za “Blic”.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

Serija “Pevačica” prati živote, karijere i izazove na koje nailaze mlade pevačice na svom putu ka slavi i uspehu. Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala. Život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO – TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih SERIJA! EVO koja već 14 godina drži PRVO MESTO!

Međutim, dok se trudi da zaboravi prethodni život, dešava se niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja. U svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka. On shvata da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO: Evo KOLIKO su novca zarađivali glumci serije TAJNE VINOVE LOZE – PO EPIZODI! ŠOK!

Prva sezona serije “Pevačica” ima 12 epizoda. Emitovaće se premijerno na kanalu Superstar TV, a potom na TV Pink. Glavne uloge igraju: Milica Pavlović, Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Maksimović, Jelena Grujičić i drugi.

Foto Instagram.com/senoritamilica

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement