Connect with us

Top Story

OTKRIVENO: Evo KOLIKO su novca zarađivali glumci serije TAJNE VINOVE LOZE – PO EPIZODI! ŠOK!

Published

on

Honorari zvezda TV serija već dugo se u Srbiji smatraju velikom poslovnom tajnom i nemamo baš tako često priliku da u medijima vidimo cifre koje oni zarađuju po projektu. Ipak, ponekad neki podatak procuri. Naročito kada je reč o velikim imenima i popularnim serijama. Tako je nedavno Kurir došao do informacija o tome koliki su honorari glavnih junaka jedne od verovatno najpopularnijih serija ove godine – Tajne vinove loze.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – PINK pokreće STRIMING PLATFORMU sa 500 serija i 8.000 filmova! A evo i KADA!

Kao što znamo, glumačku postavku u ovoj seriji predvodila su neka od srpskih najpoznatijih imena. Među njima i Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Miodrag Krivokapić, Anita Mančić, Milica Zarić, Aleksandar Srećković… Kako navodi Kurirov izvor, honorari glumaca su poslovna tajna, a pojedine produkcije su uvele sistem isplate na mesečnom nivou. Reč je o serijama s velikim brojem epizoda, odnosno sapunicama, gde velike zvezde mogu nedeljno da zarade i 2.000 evra, što mesečno iznosi 10.000, dok debitanti dobijaju platu od 500 do 1.000 mesečno.

Pročitajte još KALJAVE GUME – OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Robert i Vesna se spremaju za HOLIVUD!

U nastavku teksta ističe se da se velika glumačka imena rado opredeljuju za role u serijama, upravo zbog zarade. Takav je slučaj, navodi se, bio i sa serijom „Tajne vinove loze“.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo KADA počinje snimanje SRPSKE DINASTIJE! Samo što nije!

Iako nema tačnih i preciznih podatak koliki su zaista bili honorari glumaca u seriji „Tajne vinove loze“, možda bi neka naznaka mogla da bude upravo izjava glumca Milana Laneta Gutovića, zvezde hit serije „Bela lađa“ koji je u jednom intervjuu otkrio:

– Jedino što mogu da kažem je da honorar koji tražim izgovaram isključivo u pristustvu psihologa i kardiologa.

Foto Promo

Izvor MONDO, Kurir

Advertisement