Connect with us

Featured

Kalkanski krugovi 1. epizoda: Kakvu TAJNU kriju MRAČNE dolovske ŠUME? Evo šta VREBA iz tame…

Published

on

Kalkanski-krugovi-1.-epizoda

“Kalkanski krugovi” su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U subotu, 13. marta, na programu je 1. epizoda.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA uskoro STIŽE na TV, a Milica Pavlović OTKRIVA da li će se pojaviti u 2. SEZONI. EVO kada POČINJE snimanje!

Dejan, uspešni arhitekta iz Beograda, i njegova ćerka tinejdžerka, Miona, sele se u Dol. Reč je o selu Dejanovih predaka, u kojem planiraju da obnove svoj otuđeni odnos.

PROČITAJTE JOŠ: KALJAVE GUME – OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Robert i Vesna se spremaju za HOLIVUD!

U Dolu ih očekuje Dejanov strci Velibor, čovek od tradicije pun priča o čuvenom seoskom “Zabranu”.

Maksa, investitor sumnjive biografije, želi da na mestu tajanstvene dolovske šume izgradi luksuzni hotelski kompleks. On traži Dejanovu poslovnu pomoć, što nailazi na žestoko Veliborovo protivljenje.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo SVE o drugoj sezoni serije TAJNE VINOVE LOZE: Evo KOLIKO epizoda će imati nastavak!

Dugo skrivane porodične tajne polako se pomamljuju iz mraka Zabrana, a Mionina nezgodna prošlost iz Beograda dolazi za njom.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENO: Evo KOLIKO su novca zarađivali glumci serije TAJNE VINOVE LOZE – PO EPIZODI! ŠOK!

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – PINK pokreće STRIMING PLATFORMU sa 500 serija i 8.000 filmova! A evo i KADA!

Poreklom iz Dola je glavni junak serije Dejan. Кako bi odvojio ćerku Mionu od lošeg društva u Beogradu, Dejan odlučuje da pobegnu iz grada i problema sa kojima nisu mogli da se izbore. U selu pak otkrivaju i deo porodične istorije koju su njihovi preci želeli da sakriju. Još jedan od važnih likova “Кalkanskih krugova” takođe je i Dejanov stric Velibor.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – Otkrivamo KADA počinje snimanje SRPSKE DINASTIJE! Samo što nije!

Autorska ekipa je na čelu sa scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Prvu epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u subotu, 20. marta, od 20.05 na RTS 1.

Foto Firefly

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement