Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO – PINK pokreće STRIMING PLATFORMU sa 500 serija i 8.000 filmova! A evo i KADA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Televizija Pink dobrano je razmazila svoje gledaoce inovacijama koje stižu iz ove medijske kuće. Čelnici „ružičaste“ televizije iz godine u godinu pokazuju da imaju sluha za nove, tehnološki napredne generacije – pa svako malo u ponudi imaju novitete.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo KADA počinje snimanje SRPSKE DINASTIJE! Samo što nije!

Poslednji u nizu svakako je kanal Red koji se bazira na svetski poznatim društvenim mrežama Instagram, TikTok i YouTube, pa je za voditelje izabrala neke od najuticajnijih influensera. U različitim formatima gledamo Ružu Rupić, Saru Stanković, Annu Lazarević, Stefana Pavlovića, Đotu, Duxa, Coneta i mnoge, mnoge druge. Njih na društvenim mrežama prati više od dva miliona ljudi, a stečenu popularnost udvostručili su uz kanal Red.

Pročitajte još Ljubav ispod zlatnog bora, epizoda 7 – Bojana je saznala za DANICU I MARKA! Trnavac se OSVESTIO! Uceniće IVANA! A evo i KAKO!

Zato i ne čudi najava da nas uskoro očekuje još jedna novina iz „kuhinje“ Pink televizije. Kako ekskluzivno saznajemo u pripremi je nova platforma koja će biti posvećena filmskom i serijskom programu.

– Za otprilike mesec dana u ponudi će biti nova platforma u kojoj će biti više od 500 serija i oko 8000 filmova – kaže izvor za Film i TV.

– Plan je da broj filmova dosegne 15 hiljada naslova. Za početak biće najviše američkih blokbastera. Kasnije će biti filmova i serija iz kompletne svetske kinematografije, pa će svako moći da pronađe sadržaj i žanr koji ga zanima.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Šta se dešava sa filmom i serijom KOŠARE? Da li je snimanje KONAČNO NASTAVLJENO?

Još uvek nije precizirano da li će na budućoj platformi biti i domaćih sadržaja, ali i to je verovatno moguće, jer je Pink televizija vlasnik prava mnogih domaćih ostvarenja. Takođe, još uvek nije poznato da li će i gledaoci imati uticaj na programsku šemu, kao što je to već urađeno na Red TV, gde svakog dana u ponudi imamo film po izboru gledalaca.

Pročitajte još RUŽA iz serije TAJNE VINOVE LOZE krije jednu veliku TAJNU! OVO će mnoge ŠOKIRATI! A evo o ČEMU JE REČ!

Pripreme za novu platformu su uveliko u toku i mi joj se radujemo, a čim budemo imali novih vesti o onome što „ružičasta“ priprema svojim vernim gledaocima javićemo vam.  Obećavamo, bićete u toku sa svim novostima vezanim za film i televiziju kao i do sada.

Foto Promo

Advertisement