Connect with us

TV

KALJAVE GUME – OTKRIVAMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Robert i Vesna se spremaju za HOLIVUD!

Published

on

Serija „Kaljave gume“, koju vikendom pratimo na RTS 1 od 20.00 (uz izmene usled promena programskih šema na dnevnom nivou)sasvim neočekivano gledaocima je vratila veru u TV serije čija radnja ne podrazumeva kriminal, nasilje, ubistva i druge teme na „prvu loptu“. Iako snimana skromnim sredstvima i ogoljena od modernish specijalnih efekata, „Kaljave gume“ su baš tom jednostavnošću uspele da skrenu pažnju gledalaca na dve stavke koje bi trebalo da budu osnov svake kvalitetne serije – sjajnu priču i odličnu glumu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Otkrivamo KADA počinje snimanje SRPSKE DINASTIJE! Samo što nije!

Pitka, topla, životna i nadasve čoveku spremnom da razmisli o onome što gleda neophodna priča o Vesni i Robertu koji svoju sudbinu uzimaju u ruke uprkos svim društvenim načelima i normama čije poštovanje od njih očekuje okolina, ovo dvoje vremešnih doslovno odgovaraju na večito pitanje – da li postoji život posle smrti. Naravno, ne u onom religioznom smislu, već sa čak daleko dubljim i vrednijim značenjem za čoveka koji se jednog jutra probudi sam, penzionisan i bez bračnog partnera. Primoran da sagleda ko na kraju tog putovanja on jeste i šta je od njega ostalo posle decenija tokom kojih je u onome MI zaboravio sebe. A suočen sa godinama koje će provesti sam…

Pročitajte još OTKRIVAMO – Šta se dešava sa filmom i serijom KOŠARE? Da li je snimanje KONAČNO NASTAVLJENO?

Tragom velikog oduševljenja koje je serija izazvala kod gledalaca, probudivši očigledno neke davno zaspale emocije, pošli smo da otkrijemo – da li ćemo gledati i nastavak.

Pročitajte još Igra sudbine 248. epizoda – Maksim napada MATIJU! Sofija je POBEGLA! A GDE?

Kako su nam na RTS otkrili, za sada nema jasnih naznaka da će biti druge sezone. Priznaju da je serija zabeležila veliku gledanost, i da postoji zainteresovanost za novi ciklus, pa da je nedavno čak i održan sastanak na kom se razmatrala ova mogućnost. Ipak, realnih očekivanja za novi ciklus još nema. Za sada je situacija takva da su pred nama ovog vikenda dve finalne epizode. Robert i Vesna će se vratiti u Srbiju gde Roberta sasvim neočekivano očekuje velika TV karijera, zahvaljujući kojoj će Roberta prepoznati i Holivud. Pred Vesnom i njim je još jedna važna životna odluka. Da li je vesna spremna za Holivud?

Foto Promo

Advertisement