Connect with us

Top Story

HIT! Miloš Timotijević i Milan Marić, zvezde serija BESA i DRŽAVNI SLUŽBENIK u kvizu POTERA!

Published

on

Kviz „Potera“ jedan je od najgledanijih na domaćim kanalima. Uloga voditelja u ovom adrenalinskom kvizu pripada sjajnom Jovanu Memedoviću, dok produkciju vodi kuća „Adrenalin“. Tim tragača čine reditelj Milorad Milinković, pravnica Milica Jokanović, student Žarko Stevanović i umetnik Uroš Đurić. Učesnici kviza „beže“ pred odgovorima sjajnih tragača, a brzina, asocijacija, opšta kultura i informisanost su najbitniji u ovom kvizu.

PROČITAJTE JOŠ Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!

Najdugovečniji nedeljni kviz ne mora se posebno najavljivati, na RTS ima odličnu gledanost, a i emituje se u terminu od 21.00 ponedeljkom. I pored toga, produkcijska kuća „Adrenalin“ odlučila je da napravi reklamu. Na storiju zvaničnog instagram profila objavljen je pravi mali film. U njemu uloge nemaju ni tragači ni „sasvim prirodan“  voditelj već dva glumca. Jedan je akter serije „Besa“, a drugi „Državnog službenika. Ali, da vas ne držimo više u neizvesnosti – kviz „Potera“ reklamiraju Miloš Timotijević i Milan Marić.

PROČITAJTE JOŠ EKSKLUZIVNO Miodrag Ćertić, reditelj i autor serije KALJAVE GUME za FILM I TV: KAKO su ROBERT i VESNA spojili AMERIKU i SRBIJU, i čeka…

Kroz šalu njih dvojca komentarišu „Poteru“, a Milan Marić se pita kako bi on mogao da učestvuje o ovom odličnom kvizu.

Pogledajte i sami kako je ekipa „Adrenalina“ na simpatičan način promovisala kviz, kojem, ruku na srce, promocija i nije potrebna.  A ko zna, možda ćemo Marića i Dimitrijevića i gledati u ulozi takmičara?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement