Connect with us

Top Story

Počinje serija PORODICA – A evo i kada i na kom kanalu! Pogledajte EKSKLUZIVNO TREJLER!

Published

on

Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, biće prikazana mini TV serija pod nazivom „PORODICA“, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Miodrag Ćertić, reditelj i autor serije KALJAVE GUME za FILM I TV: KAKO su ROBERT i VESNA spojili AMERIKU i SRBIJU, i čeka…

„Ova serija prevazilazi politiku i bavi se ljudskim sudbinama četvoročlane porodice, koji nikada nisu verovali da se ovako nešto može desiti i koji reaguju nepredvidivo, instiktvno i ljudski. Ovo je priča o početku kraja jedne porodice, jedne zemlje i jedne epohe. Poslednji zajednički trenuci koje će ova porodica doživeti na slobodi i trenutak opsade njihove kuće predstavljaju metaforu i tragediju ne samo njih samih, već i cele zemlje i naroda“, izjavio je scenarista i reditelj Bojan Vuletić.

Serija „PORODICA“, koju čini pet epizoda, dramska je interpretacija stvarnih događaja. Zasnovana je na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. Pojedini likovi su izmišljeni, a neke scene rezultat su pretpostavke, kreativne obrade i umetničke slobode.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – PINK pokreće STRIMING PLATFORMU sa 500 serija i 8.000 filmova! A evo i KADA!

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije će biti istovremeno premijerno emitovan od 29. marta svakim danom na Superstar TV i RTS1.

Scenrista i reditelj: Bojan Vuletić

GLUMAČKA PODELA:

Slobodan Milošević – Boris Isaković

Mirjana Marković – Mirjana Karanović

Marija Milošević – Tijana Marković

Zoran Đinđić – Uliks Fehmiu

Vojislav Koštunica – Svetozar Cvetković

Čedomir Jovanović – Milan Marić

Vladimir Beba Popović – Radovan Vujović

Branislav Ivković – Gordan Kičić

Slavica Đukić Dejanović – Katarina Žutić

Nebojša Pavković – Milutin Karadžić

Milorad Ulemek Legija – Vuk Kostić

Toma Fila – Marko Baćović

Bogoljub Bjelica – Miloš Timotijević

Urednik na TV-u: Ljubomir Bandović

Zamenik urednika na TV-u: Dubravka Kovjanić

Novinar na TV-u: Isidora Simionović

Penzionerka na protestu: Svetlana Bojković

Posluga u vili Mir: Jana Bjelica

Foto Promo

Advertisement